Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig lokal bar med godt øl”
Anmeldelse av Antikvariatet

Antikvariatet
Vurdert som nr. 20 av 295 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 16
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 22. mars 2020

Dette er plassen å gå hvis du ønsker å sitte i et rustikk miljø for å prate og drikke godt øl. De har godt utvalg av lokalt og importert øl, og stemningen i lokalet er helt spesiell. Av og til arrangeres konserter her, og da blir det trangt, siden lokalet ikke tar så mange i utgangspunktet. :-)

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, FannyF599
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (135)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 137 anmeldelser

Anmeldt 15. mars 2020 via mobile enheter

Utrolig trivelig og særpreget spisested på Bakklandet i Trondheim. Oser av sjarm og nostalgi, innredet i en gammel brygge med sitteplasser både mot Bakklandets gater og elva, Nidelva. Variert med mange småretter og rikholdig drikkeutvalg. Noen ganger også konserter og andre kulturelle aktiviteter. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2020
3  Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Dette er kanskje den mest intime krogen i Trindheim. Varierende underholdning og et meget trivelig personale.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, t0rkillr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2020 via mobile enheter

Gammelt, koselig og trangt lokale. Bra utvalg i mat og drikke, hyggelig betjening. Veldig fint plass å ta et pitstopp når man går langs Bakklandet.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, klllk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2019 via mobile enheter

Bakklandet i Trondheim er jo i seg selv en fantastisk lokasjon, og Antikvariatet passer utrolig godt inn her. Selve lokalene er litt vel trange og det kan være litt utfordrende å bevege seg rundt, men innerst i lokalet er veggene fylt med bokhyller og bøker, dette gir et hjemmekoselig inntrykk og avslappende stemning. Fin plass for en rolig øl og litt småprat.

Dato for besøk: august 2019
Takk, sonjamad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Antikvariatet, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Antikvariatet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din