Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin plass å smake øl”
Anmeldelse av Antikvariatet

Antikvariatet
Vurdert som nr. 24 av 298 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 7 - USD 13
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 5. september 2021

Ble anbefalt bl.a. denne plassen hvis en vil smake forsjellig øl (er over middels interessert i øl). Den svarte absolutt til forventningene. Anbefales virkelig. Servitøren var kunnskapsrik. Tommel opp

Dato for besøk: september 2021
Takk, Happiness822440
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (141)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 141 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2021

Fin plass for å sitte ute om sommeren og se på forbipasserende på Nedre Bakklandet. Fikk servert god vegetarmat.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, victoriao873
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Antikvariatet er en superhyggelig cafe og bar på Bakklandet. Trivelig personale, bra utvalg av øl og live musikk. Et obligatorisk stopp når du er på Bakklandet!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, tronds997
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2020

Kjekt sted med passe utvalg i mat og drikke og ikke minst litt sjel. Gikk dit for bokdelen menpga korona var det ikke helt sjokkerende litt avgrenset. Men duden der viste oss rundt han!

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, RexRodney
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. mars 2020

Dette er plassen å gå hvis du ønsker å sitte i et rustikk miljø for å prate og drikke godt øl. De har godt utvalg av lokalt og importert øl, og stemningen i lokalet er helt spesiell. Av og til arrangeres konserter her, og da blir det trangt, siden lokalet ikke tar så mange i utgangspunktet. :-)

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, FannyF599
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Antikvariatet, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Antikvariatet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.