“Meh.. Forventet mer”
Anmeldelse av San Sebastian Torget

San Sebastian Torget
Vurdert som nr. 65 av 410 Restauranter i Trondheim
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Uforglemmelige opplevelser med unik atmosfære og smakfull mat hos San Sebastian Tapas & Vinbar på Torget i Trondheim. Du kan også bestille herlig catering til ditt selskap fra websiden sansebastian.catering
Anmeldt 18. juni 2022 via mobile enheter

Det smakte som om de glemte salt på maten, lamme carré'et var nesten gjennomstekt. Både burgeren og burgerbrødet var veldig kompakte og litt tørre, burgeren var helt grå inni.

Ellers god prestasjon, og smak på råvarene

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Marcus R

Anmeldt 22. mai 2022 via mobile enheter

Maten her smaker ALLTID 10/10!

Litt kluss med bestillinger innimellom, men det blir alltid rettet opp av trivelige ansatte.

Takk, mmmilla
Anmeldt 17. mai 2022 via mobile enheter

På tross av kaos og enorm pågang var service og mat upåklagelig. 5 av 5 stjerner. Kommer tilbake flere ganger inkl. Neste 17. Mai.

Takk, rogerkL8
Anmeldt 16. mai 2022

Vi var 4 damer som møttes en ettermiddag for å kose oss med litt mat og vin. Jeg kom først og fikk anvist bordet som var forhåndsbestilt. Servitøren kom med menyene og opplyste at han skulle komme og forklare menyene når alle var kommet.
1. Vi så ikke ham noe mere den kvelden
2. Vi bestile mat og drikke ved disken. Prisen på vinflaska var høyere enn det som stod på prislista. Fikk igjen penger da jeg bemerket dette.
3. Maten kom på bordet. 2 av damene hadde bestilt kveite. Fikk servert gammel og usmakelig fisk. Paellaen var ok.
3 Vi klagde på maten, og fikk tilbud om ny mat eller dessert. Men måltidet var allerede ødelagt.
Maten og servicen var langt under pari av hva en kan forvente. Frister ikke til å gjenta besøket

1  Takk, gunven
Anmeldt 9. mai 2022 via mobile enheter

Fikk litt lite suppe i den ene skålen. Spurte kelner om det var normalt og han ga oss en helt ny i tillegg! Supergod service til tross for at vi virket som gniene fattige studenter

1  Takk, Marteed98

Reisende som så på San Sebastian Torget, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i San Sebastian Torget? Del dine erfaringer!