“Sentrumsnær skuffelse”
Anmeldelse av San Sebastian Torget

San Sebastian Torget
Vurdert som nr. 68 av 406 Restauranter i Trondheim
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Uforglemmelige opplevelser med unik atmosfære og smakfull mat hos San Sebastian Tapas & Vinbar på Torget i Trondheim. Du kan også bestille herlig catering til ditt selskap fra websiden sansebastian.catering
Anmeldt 9. desember 2023 via mobile enheter

Hyggelig personell og rask service berger 2 stjerner. Maten var en stjerne. . Dette hadde lite med spansk tapas å gjøre. Men iberico skinken dro opp litt

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Jsorensenno

Anmeldt 23. november 2023 via mobile enheter

God mat i hyggelige omgivelser. Sjømatplanken var nydelig god🙌 Dadler med bacon smakte utmerket.
Hyggelig servitør og jeg kommer gjerne tilbake hit🥰

Takk, beathel2020
San Sebastian Torget, Owner på San Sebastian Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2023

Takk for hyggelig tilbakemelding! Dere er hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 19. november 2023 via mobile enheter

Dårlig service, ok mat, ekstremt lang ventetid.
Trondheim har så mye mer å tilby enn SAN Sebastian.
Maten er ikke laget med kjærlighet, oppvarmet halv-fabrikat rett fra fryseren,

1  Takk, h_vardauneg
San Sebastian Torget, Owner på San Sebastian Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2023

Hei!
Takk for tilbakemeldingen, så utrolig synd å høre at servicen ikke sto til forventningene. Kan du kontakte oss på torget@sansebastian.no, så tar vi dialogen videre der? Ser frem til å høre fra deg.

Anmeldt 18. november 2023 via mobile enheter

Etter laaaaang ventetid fikk vi nesten all maten vi hadde bestilt av lunsjmenyen. Etter nye 5 minutt var dette ordnet opp i. Helt grei mat, men ikke gå hit hvis du forventer rask servering.

Takk, ingeb108

Hei!

Anmeldt 21. august 2023

Smakløs kjedelig burgerfjøl med karbonader i burgerne. Lite smak på pommes. Kyllingklubbene var best.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Marius B

Reisende som så på San Sebastian Torget, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i San Sebastian Torget? Del dine erfaringer!