“Utmerket”

Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Var fullt når vi kom kl 19.30, men vi ble tilbudt bord kl 21. Vi takket ja til dette, og hun ba om telefonnummer i tilfelle det skulle bli ledig tidligere. De ringte rett før kl 20 og ga oss bord kl 20. Synes dette var en god ekstraservice. Maten kom veldig raskt, og den var fantastisk god. Desserten var også helt innafor. Alt i alt en meget god opplevelse. Anbefales !

1  Takk, Johnfly

Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Ble anbefalt denne thai restauranten av en venninne. Hyggelig betjening. Fikk bord med en gang, men restauranten var så og si full. Jeg spiste Pangang curry med kylling. Grønnsakene smakte godt og var skikkelig crunchy. Mild curry med god smak.

1  Takk, 302lisek
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Dårlig service, lite smil på personalet. Helt grei mat, men ingenting å hoppe i taket for. Helt gjennomsnittlig for min del dessverre.

Takk, 959mariaw
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Fin kveld på benja siam😀
Magisk mat med god drikke, anbefales på det sterkeste! Bra services og rask servering. Meget fornøyd😊

2  Takk, 491stiane
Anmeldt 20. august 2018

Familiemiddag - fem voksne og to barn. Ulike retter ble valgt. Barna (5 og 3 år) valgte fra den ordinære menyen. Lite spennende å finne på barnemenyen. Maten smakte godt. Utrolig flotte "kunstverk" laget av søtpotet! Men, det trekker ned at første person fikk sin mat servert ca 10 min før siste person fikk sin!

Takk, HansHBj

Reisende som så på Benja Siam midtbyen, så også på

Har du vært i Benja Siam midtbyen? Del dine erfaringer!