Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste Thaimaten i Norge”
Anmeldelse av Benja Siam

Benja Siam
Vurdert som nr. 31 av 287 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 6. februar 2019 via mobile enheter

Benja Siam serverer Alltid god mat. Har aldri vært skuffet, hverken ved bespisning i restauranten eller som take away. Betjeningen er så utrolig hyggelige! Føler meg alltid velkommen når jeg kommer innom.
Tusen takk for at dere alltid yter deres beste!

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, sihh90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (262)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 262 anmeldelser

Anmeldt 27. januar 2019

Anbefaler Pad Himmaphan med and. Noe av det beste jeg har smakt. Veldig koselig sted med hyggelige ansatte.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, godetanker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Var fullt når vi kom kl 19.30, men vi ble tilbudt bord kl 21. Vi takket ja til dette, og hun ba om telefonnummer i tilfelle det skulle bli ledig tidligere. De ringte rett før kl 20 og ga oss bord kl 20. Synes dette var en god ekstraservice. Maten kom veldig raskt, og den var fantastisk god. Desserten var også helt innafor. Alt i alt en meget god opplevelse. Anbefales !

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Johnfly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Ble anbefalt denne thai restauranten av en venninne. Hyggelig betjening. Fikk bord med en gang, men restauranten var så og si full. Jeg spiste Pangang curry med kylling. Grønnsakene smakte godt og var skikkelig crunchy. Mild curry med god smak.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 302lisek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Dårlig service, lite smil på personalet. Helt grei mat, men ingenting å hoppe i taket for. Helt gjennomsnittlig for min del dessverre.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 959mariaw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Benja Siam, så også på

 

Har du vært i Benja Siam? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din