“Nydelig mat, fine priser!!”
Anmeldelse av Benja Siam midtbyen

Benja Siam midtbyen
Vurdert som nr. 30 av 410 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 14. desember 2023

Nydelig mat, hyggelige priser og blid og imøtekommende betjening! Alltid god mat, servert med ferske, spenstige grønnsaker og gode smaker! Kunne kanskje hatt litt koseligere belysning i restauranten, spesielt ved barområdet. Og utstoppede fugler er litt snedig. Ellers, Benja Siam er og blir en favoritt når vi vil ha asiatisk!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Anne S

Anmeldt 11. november 2023 via mobile enheter

God mat, hyggelig betjening og rask service. Utdatert presentasjon.

Her får du ett godt måltid til en fornuftig penge.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Tom U
Anmeldt 30. september 2023 via mobile enheter

Vi bar 3 personer som bestilte forskjellige retter, maten var veldig bra for alle tre. Vi kom når det var helt fult så litt venting ble det, men helt innafor.

Dato for besøk: september 2023
Takk, raimondb2015
Anmeldt 15. august 2023 via mobile enheter

Spiste en god curry rett her, med biff og ris. Hyggelig betjening og ok prisnivå . Kommer garantert tilbake flere ganger.

Dato for besøk: august 2023
Takk, alfmagne
Anmeldt 30. juli 2023 via mobile enheter

Vi var fem som spiste og kun to fikk retter som smakte godt. Kundeservicen var det som trakk mest og vi ventet lenge på maten. Anbefales ikke.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, mmaarriii

Reisende som så på Benja Siam midtbyen, så også på

Har du vært i Benja Siam midtbyen? Del dine erfaringer!