Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt!”
Anmeldelse av Indian Tandoori

Indian Tandoori
Vurdert som nr. 97 av 298 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Vi bestilte garlic tandoori chicken og maten var nyyyydelig! Kommer garantert tilbake ved neste besøk i Trondheim. Hyggelige ansatte også. Anbefales

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Saravictoria88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (286)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4852 av 286 anmeldelser

Anmeldt 10. oktober 2018

Forsøkte å bestille drikke ut fra menyen, men det var flere ting de ikke hadde. Nei, det finns andre restauranter.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, tores961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

Litt surr i serveringen, men det vi fikk feil slapp vi å betale for. Kelneren var hyggelig, maten var god. Nydelige Nan brød. Kommer tilbake.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, anka345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Servitøren vi fikk ved vårt bord var hyggelig og hjelpsom. Maten var fint krydret ,men kjøttet var ikke bra . Maten var kjedelig på tallerken og i "bollen" fargeløs og trist. Maten var ikke verdt pengene og vi kommer ikke igjen. Ps. Duken var skitten og flekkete og burde vært skiftet før vi ble henvist til bordet.☹

Dato for besøk: august 2018
Takk, 871janl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Helt grei Indisk mat, synes det mangler litt for å få det optimale smaksbilde. Beste Indiske i Trondheim er taste of India - vis a vis. Testet i perioden januar - august 2018.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, bj_rnw919
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Indian Tandoori, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Indian Tandoori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.