Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjapp servering, fikk maten fort”
Anmeldelse av Indian Tandoori

Indian Tandoori
Vurdert som nr. 86 av 288 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Kjapp servering, fikk maten fort, bestilte tikka masala og garlic masala. Nydelig mat! Absolutt å anbefale

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, ElisabethMartinussen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (267)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 267 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020

Elendig service. Vi satt der i 35 minutter før vi i det hele tatt fikk bestille, og 70 minutter før vi fikk vann (!) som var drikken vi bestilte. Tok 90 minutter før maten kom. Det samme gjaldt flere bord rundt oss. Maten var helt grei. Var umulig å få kontakt med de ansatte. Overpriset.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, marinQ9110JW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat og service, anbefales veldig!
Denne familien har tidligere hatt restaurant i Fredrikstad, hvor vi spiste ofte. Vi har vært en del i India og var lykkelige over å finne en restaurant som laget skikkelig indisk mat fra bunnen. Så flyttet familien, og vi har virkelig savnet restauranten og maten deres. Siden har vi spist mye indisk mat rundt omkring, alltid på let etter den originale smaken som vi aldri fant igjen.
Til nå - i Trondheim. Å lykke!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Compass762207
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020

Var her å spiste middag i sommer. En stor meny med forskjellige Indiske retter. Bestilte Cobra øl, men ble litt skeptisk da dette kom i glass, og ikke på flaske som annet importert øl gjør. Bestilte persivara nan brød, men her tror jeg det bare var brukt sukker som søtning ikke rosiner.
Kelneren fikk ikke med seg alt vi bestilte så manglet nok litt på Norsk kunnskaper. Lam korma helt OK, men mer å gå på.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, RunarV_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Nydelig mat. Koselig omgivelser. Vært ok om de tørker støv og vasket gardinene oftere. Servicen og serveringa kunne vært bedre. Blide, trivelige - men litt for mye slakke.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Skjolas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Indian Tandoori, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Indian Tandoori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din