Herregud.
Vi ble for så vidt tatt vel imot, men av en kelner som ikke kjente maten og ikke kunne selge eller presentere noe som helst.
Vi var en del folk med diverse matintoleranser, men dette klarte ikke kelneren å holde oversikt over. Den personen som hadde spesifisert INGEN løk og paprika fikk nesten bare det, Jeg bestilte en Rogen Josh, som er ca det verste jeg har smakt av indisk mat. De hadde raspet rå ingefær i en ferdiglaget saus som smakte oppvaskvann. Rogen Josh skal inneholde mye grønnsaker, hovedsaklig løk og paprika, men det var ingenting av dette. Ingen grønnsaker i det hele tatt. Den ble også bestilt i Madras styrke, men var omtrent like sterk som å ha på litt ekstra pepper på torskemiddagen.
Fire av rettene så helt identiske ut (på varm plate med massevis av løk og noe paprika) selv om det var ulike retter
Vi ble ikke spurt om vi ville ha forretter, nan-brød, desserter. Kelneren kunne ingenting om maten. Da vi fikk mat måtte den ene av gjestene som var med oss vente en førti minutter på å få sin mat etter at alle vi andre hadde fått den. Og da bare fordi jeg gikk til resepsjonen, ringte på dem og spurte etter maten, hvorpå den da måtte lages, noe som tok ytterligere tjue minutter. Ingen tilbud om reduksjon i pris. Ingen beklagelse.
Etter at mat kom så vi aldri kelneren igjen. Han kom ikke ut og sjekket at alt var i orden, gav oss ikke mer vann, sjekket ikke om noen skulle ha mer øl eller kanskje en dessert eller om ting var i orden. Sjekket ikke om vi trengte mer ris (to boller ris til syv personer er ikke nødvendigvis nok). Risen var forøvrig kald, og vanlig, kokt, hvit ris, ikke denne nydelige krydrede, gule risen man som regel får på indisk restaurant. Vi fikk en bitteliten skål med Mango chutney på alle oss syv - men kunne ikke spørre om mer da kelneren ikke var å se. Han hang hele tiden på kjøkkenet og skravlet med kokken.
Jeg prøvde noe av maten de andre fikk og, men alt var det samme - smakløst, kjedelig, veldig lite krydder, som om alt var vannet ut.
Da vi forsøkte å ta opp dette med dårlig service med kelneren da vi skulle betale kom det ingen unnskyldninger, men han kranglet veldig med oss. Han var ubehagelig og frekk.
Jeg har aldri tatt meg bryet med å skrive en anmeldelse av en restaurant før, men dette var så elendig at jeg faktisk føler jeg må advare folk mot å gå dit. Jeg kan ikke fatte og begripe at andre anmeldelser sier at dette er "den beste indiske restauranten i Trondheim". Om det stemmer synes jeg synd på trøndere som ikke har noen begreper om hvor vidunderlig nydelig vellaget indisk mat faktisk kan være.
Dette var desidert den dårligste opplevelsen jeg har hatt på indisk restaurant noensinne. Elendig, smakløs mat, helt tydelig kokker som ikke selv smakte på maten, skitservice fra en kelner uten kunnskap eller selgerevne.
Lokalet gjør også at de blir veldig høyt støynivå da all konversasjon gjaller mellom veggene, og vi syv som satt ved samme bord måtte skrike til hverandre selv om vi satt en meter fra hverandre
Jeg bestilte også en kopp te. Jeg fikk da en gul lipton-pose (ingen valgmuligheter) som koster, hva - 30 øre i innkjøp?, ikke noe sukker og ingen spørsmål om jeg ville ha melk i. Jeg ba om sukker og tevannet var kaldt da det endelig kom. Det skulle de ha 49 kroner for. Heller ingen mulighet for påfyll. Det er en avanse på mange tusen prosent....
Hold dere unna