Vakkert punkt, som må besøkes når man er i byen. Bakklandet er unikt og absolutt verdt et besøk. Jeg kommer tilbake igjen ved neste anledning, min favorittdel av byen!
Obs. selve punktet er feilplassert på kartet.
Obs. selve punktet er feilplassert på kartet.
En fin rolig plass med god utsikt til elva og flotte folk som vandrer, til og fra Bakklandet. Historisk og en flott inngangsport til Bakklandet
Bilde tatt fra gamle bybro som et bygd i 1681 over 300 år gammel. Når du går over den kommer du til en fin gammel bydel i Trondheim. Bakklandet som også er værd et besøk.
Er jo bare ei bro, riktignok pyntet med et par portaler, men bare ei bro. I fint vær kan man få noen fine bilder av Bakklandet.
Gamle bybro er et must om man er turist i Trondheim! Et steinkast unna Nidarosdomen. Fantastisk utsikt over Nidelva og de gamle bryggene! Ta turen over broen og se bakklandet også!
Denne broen er ikonisk for Trondheim, men det var helt tilfeldig at vi plutselig oppdaget at vi var på vei over nettopp denne broen. Vi så ingenting som sa noe om hva som var så spesielt med den og måtte Google for å finne det ut