Det er en sportsbar og det fikser de ikke, for du får sport men svært lite bar..
. Første gangen jeg var der var på 17. mai og da var det fullt så man forventet litt venting
Andre gang var lørdag 3 . august 2018
Vi kom 6 stykker og det var et ledig bord til oss i andre etage. Gikk i baren for å bestille noe å drikke og muligens noe å spise, da ingen kom til bordet. Fikk ikke kontakt med bartenderen før jeg gikk på siden av baren å tok på henne. Hun skulle komme til bordet vårt sa hun, og jeg pekte ut bordet. Etter ca 20 min, det var lett å følge med på tiden da jeg var i baren ved start i fotballkampen, måtte vi selv gå å hente en servitør som var ved bordet bortenfor. To av følget gikk da videre til neste bar. Ytteligre 18 min gikk før vi fikk servering, da to i følget ville ha mer sukker i sin irish coffee snudde bare servitøren og gikk som om vi ikke var der. Da ringte våre venner å sa at de satt et annet sted med drikke - de hadde gått 10 min og fått bord og drikke et annet sted før vi rakk å få drikke :-) Mens vi satt der ble vi klar over at bestikket som lå på bordet ikke var reint - se bilde -Så vi valgte å gå et annet sted da stedet tydeligvis har dårlig renhold og nesten ikke service. Vi gikk videre og hadde ny drikke, fotball på TV og mat på mindre enn 30 min - god stemning var det også.
Så om du kan unngå dette stedet - gjør det. Det andre gangen vi opplever den elendige servicen der