“Styr unna”
Anmeldelse av O'Learys Trondheim - STENGT

O'Learys Trondheim
Kjøkken: Amerikansk
Anmeldt 24. september 2020 via mobile enheter

Viser ikke kamper de lover, bestiller nachos med ekstra ost, også er det nesten ikke ost. Bildekvaliteten på kampen er dårlig og de brukte over 20 minutter på å få regningen. Fins bedre sportspuber i Trondheim

Dato for besøk: september 2020
Takk, aleair98

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

2 besøk her denne uken - god mat - gode porsjoner og hyggelig personale ☺️ vi kommer nok igjen - litt fotball - ble både brus middag dessert og noen øl :) God Steming

Takk, 540sivs
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi ville spise middag og det var god stemning både på fotball (lokaloppgjør i premier league) og golf (Hovland lå i ledelsen).
Mange sittegrupper med minst 3 skjermer å se på uansett hvor du sitter.
Maten var god og kom på bordet innen 20 minutter etter bestilling!
Vi var tre som spiste for drøye 600 inkl cola.
Anbefales om du er over snittet interessert i fotball/golf.

Takk, JanErikO16
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Helt elendig service. De brukte 25min på å lage en drink. Dra på de lokale pub ene istedet. Bedre alt

Dato for besøk: juni 2020
Takk, HansA487
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

God service og hyggelig personale:) Ypperlig til å se sport og ta ett par drinker en lørdags kveld!!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, guroav