Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Styr unna”
Anmeldelse av O'Learys Trondheim

O'Learys Trondheim
Vurdert som nr. 249 av 283 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 24. september 2020 via mobile enheter

Viser ikke kamper de lover, bestiller nachos med ekstra ost, også er det nesten ikke ost. Bildekvaliteten på kampen er dårlig og de brukte over 20 minutter på å få regningen. Fins bedre sportspuber i Trondheim

Dato for besøk: september 2020
Takk, aleair98
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (100)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 100 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

2 besøk her denne uken - god mat - gode porsjoner og hyggelig personale ☺️ vi kommer nok igjen - litt fotball - ble både brus middag dessert og noen øl :) God Steming

Dato for besøk: august 2020
Takk, 540sivs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi ville spise middag og det var god stemning både på fotball (lokaloppgjør i premier league) og golf (Hovland lå i ledelsen).
Mange sittegrupper med minst 3 skjermer å se på uansett hvor du sitter.
Maten var god og kom på bordet innen 20 minutter etter bestilling!
Vi var tre som spiste for drøye 600 inkl cola.
Anbefales om du er over snittet interessert i fotball/golf.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, JanErikO16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Helt elendig service. De brukte 25min på å lage en drink. Dra på de lokale pub ene istedet. Bedre alt

Dato for besøk: juni 2020
Takk, HansA487
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

God service og hyggelig personale:) Ypperlig til å se sport og ta ett par drinker en lørdags kveld!!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, guroav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på O'Learys Trondheim, så også på

 

Har du vært i O'Learys Trondheim? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din