Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat med gode venner”
Anmeldelse av Peking House Restaurant

Peking House Restaurant
Vurdert som nr. 152 av 284 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. januar 2019

En hyggelig opplevelse på denne plassen. Maten smakte godt her. Fikk anbefalt denne plassen av noen og det stod til forventningene. Gode porsjoner som smakte godt til en helt grei pris. Fine lokaler og god service. Anbefales å stikke innom hvis du skal ha en matbit og liker kinesisk.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bjørn L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (61)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 61 anmeldelser

Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Spiste søndagsbuffet med familien her! Og det var aldeles nydelig :) God variasjon og god kvalitet på maten! Her finner alle noe de liker! Lokalet er trivelig, og betjeningen er hyggelig og serviceminded. Du møter ett smil når du kommer :) Anbefaler dere å sjekke ut dette stedet!

Dato for besøk: september 2018
Takk, RBerge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Uoppmerksom kelner. Betjening var umulig å få øyekontakt med. Var mest opptatt med å fylle opp buffeen.Til å være kinarestaurant var det treg servering. Manglet diverse bestikk på bordet slik at man måtte reise seg fra bordet og gå til kjøkkenet for fysisk å hente kelneren. Når man fikk kontakt og man var i stand til å spise, var maten blitt kald. Skuffende.

Dato for besøk: september 2018
Takk, t-gjen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2018

Kinesiske restauranter finner du overalt. Noen bra, noen dårlige. Så treffer du på en som gir deg bakoversveis. Det gjør dessverre ikke denne. Gjennomsnitt mat på grensen av lite smak. Maten er ikke akkurat laget med kjærlighet, men det er vel sjelden kinesisk mat er. Men skal man drive restaurant så er det etter min mening et must at man kan språket i det landet man er i. Du verden hvor irriterende det er å måtte bruke teskje for å gjøre seg forstått på denne restauranten. Et annet lite poeng som for meg er viktig når jeg skal på restaurant er service. Her er servicen nærmest totalt fraværende. Det finnes andre alternativ, og det skal jeg benytte meg av neste gang.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Karsten S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2018

Dårlig og kjedelig mat! De foretrekker kontanter og ikke kort buk. Ja ja det er ikke mere å si. Maten smakte ikke, hvor var bitt av kjøttet I det som skulle være kjøttretter? ?

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Reidar B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peking House Restaurant, så også på

 

Har du vært i Peking House Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din