Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig mat og veldig hyggelig”
Anmeldelse av San Sebastian Solsiden

San Sebastian Solsiden
Vurdert som nr. 21 av 287 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 45
Kjøkken: Spansk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: San Sebastian Tapas & Vinbar Solsiden er en varm og levende restaurant på populære Solsiden. Flott uteservering og yrende liv på Solsidens restaurantside. San Sebastian har fokus på den gode matopplevelsen, de ferske råvarene og den lune spanske atmosfæren. Inspirasjon hentes fra Baskerland og den spanske byen San Sebastian. På spansk vis kan du i lunsjen få servert Pintxos (uttales pinchos og betyr pinne), en nord-spansk smårett. Navnet kommer av pinnen som holder maten sammen. Bare litt sulten? Antall tapas er opp til deg. San Sebastians kombinasjonsmenyer er komponert av kjøkkenet basert på sesongens spennende råvarer. Restauranten byr på et rikholdig og spennende vinkart. Koselig baravdeling og eget mezzanine for større grupper. Unn deg selv en smakfull tapasopplevelse på San Sebastian Tapas & Vinbar Solsiden.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Deilig mat og veldig hyggelig personell. Herlig stemning og veldig hyggelig restaurant. Spiste lunsj og bestilte oss bord for kvelden pga maten var nydelig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Beabitta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (413)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5256 av 414 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Veldig God mat og rask service. Med appen så fungerer alt uten å bruke tid på å få kontakt med betjening. Blir gitt ekstra service som å vaske av bord og glass/drinker underveis. Knall opplevelse

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Sightseer416541
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

God mat til ok priser. Ung betjening (noen under opplæring) som gjør sitt beste. Bra totalopplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, mauiwowie61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Har spist på San Sebastian mange ganger og har alltid vært svært fornøyd. Denne gangen ble det en litt skuffende opplevelse. Chorizoen med druer var for eksempel forsvunnet fra menyen. Generelt var det ikke noe å rope hurra for matmessig. Vi ventet i 45 min. på maten.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, alexandrascholz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Jeg har hørt mye bra om denne restauranten, men opplevelsen stod ikke til forventningen. Vi var der med en gruppe fra jobben. Selv om det i bordbestillingen gikk frem at vi kommer fra samme arbeidsplass, måtte vi sitte på tre bord langt fra hverandre, mens et bort midt mellom oss stod ubenyttet (smittevern). Og selv om vi bestille all maten på forhånd, bestod min grillplanke av to tørre slidere og en håndfull tørre kyllingvinger, en kjip salat, og fries som du kan få bedre av på McDonald’s. På toppen av alt tar de ikke bestilling ved bordene - du må bestille på nettsiden deres. Dermed fikk vi mat og drikke til ulik tid, slik at sidemannen var ferdig med sin dessert før jeg fikk min. Når utvalget av restauranter i samme prisklasse er såpass stort i Trondheim som det er, var nok dette mitt siste besøk på San Sebastian Solsiden.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, andersk484
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på San Sebastian Solsiden, så også på

 

Har du vært i San Sebastian Solsiden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din