Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super service, rask levering”
Anmeldelse av San Sebastian Solsiden

San Sebastian Solsiden
Vurdert som nr. 20 av 283 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 46
Kjøkken: Spansk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: San Sebastian Tapas & Vinbar Solsiden er en varm og levende restaurant på populære Solsiden. Flott uteservering og yrende liv på Solsidens restaurantside. San Sebastian har fokus på den gode matopplevelsen, de ferske råvarene og den lune spanske atmosfæren. Inspirasjon hentes fra Baskerland og den spanske byen San Sebastian. På spansk vis kan du i lunsjen få servert Pintxos (uttales pinchos og betyr pinne), en nord-spansk smårett. Navnet kommer av pinnen som holder maten sammen. Bare litt sulten? Antall tapas er opp til deg. San Sebastians kombinasjonsmenyer er komponert av kjøkkenet basert på sesongens spennende råvarer. Restauranten byr på et rikholdig og spennende vinkart. Koselig baravdeling og eget mezzanine for større grupper. Unn deg selv en smakfull tapasopplevelse på San Sebastian Tapas & Vinbar Solsiden.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Anbefales virkelig på det sterkeste.

Fantastisk personale, gode priser, fint for både barn og voksne

Dato for besøk: august 2020
Takk, Rayman1981
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (426)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5256 av 427 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Veldig god og variert mat! Noe for alle.Rask og god service selv om det var fult. Vi koste oss veldig med mye god og variert mat.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 508eriku
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Veldig god service fra et hyggelig personale, oppmerksomme og flinke. Maten var utmerket, kommer tilbake

Dato for besøk: august 2020
Takk, 37katharinav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Gode smaker, hyggelig betjening, fint å sitte ute med gode terrassevarmere og pledd tilgjengelig. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, petvest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Hadde booket bord her for middag en kveld i begynnelsen av juni. Når vi kom ble vi anvist en plass i annen etage. Mørkt og ikke så veldig koselig. Maten måtte bestilles via mobiltelefon... noe jeg synes er litt tullete. Får jo ikke stillt spørsmål angående maten osv. ved bestilling. Vi var 4 stykker som skulle ha forskjellig og det ble mye rot ut av denne måten å bestille på synes jeg. jeg synes jeg tok i ganske mye på min bestilling , men da maten endelig kom var det ganske lite ! Ikke var det spesielt smakfullt heller. Tror nok vi prøver et annet sted neste gang ....

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, trond116
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på San Sebastian Solsiden, så også på

 

Har du vært i San Sebastian Solsiden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din