Anbefales virkelig på det sterkeste.
Fantastisk personale, gode priser, fint for både barn og voksne
Anbefales virkelig på det sterkeste.
Fantastisk personale, gode priser, fint for både barn og voksne
Veldig god og variert mat! Noe for alle.Rask og god service selv om det var fult. Vi koste oss veldig med mye god og variert mat.
Veldig god service fra et hyggelig personale, oppmerksomme og flinke. Maten var utmerket, kommer tilbake
Gode smaker, hyggelig betjening, fint å sitte ute med gode terrassevarmere og pledd tilgjengelig. Anbefales!
Hadde booket bord her for middag en kveld i begynnelsen av juni. Når vi kom ble vi anvist en plass i annen etage. Mørkt og ikke så veldig koselig. Maten måtte bestilles via mobiltelefon... noe jeg synes er litt tullete. Får jo ikke stillt spørsmål angående maten osv. ved bestilling. Vi var 4 stykker som skulle ha forskjellig og det ble mye rot ut av denne måten å bestille på synes jeg. jeg synes jeg tok i ganske mye på min bestilling , men da maten endelig kom var det ganske lite ! Ikke var det spesielt smakfullt heller. Tror nok vi prøver et annet sted neste gang ....