Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat! ”
Anmeldelse av San Sebastian Solsiden

San Sebastian Solsiden
Vurdert som nr. 22 av 287 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 16 - USD 43
Kjøkken: Spansk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: San Sebastian Tapas & Vinbar Solsiden er en varm og levende restaurant på populære Solsiden. Flott uteservering og yrende liv på Solsidens restaurantside. San Sebastian har fokus på den gode matopplevelsen, de ferske råvarene og den lune spanske atmosfæren. Inspirasjon hentes fra Baskerland og den spanske byen San Sebastian. På spansk vis kan du i lunsjen få servert Pintxos (uttales pinchos og betyr pinne), en nord-spansk smårett. Navnet kommer av pinnen som holder maten sammen. Bare litt sulten? Antall tapas er opp til deg. San Sebastians kombinasjonsmenyer er komponert av kjøkkenet basert på sesongens spennende råvarer. Restauranten byr på et rikholdig og spennende vinkart. Koselig baravdeling og eget mezzanine for større grupper. Unn deg selv en smakfull tapasopplevelse på San Sebastian Tapas & Vinbar Solsiden.
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Sent besøk en lørdagskveld. Rask service og god mat! Ekstra bra at man bestiller i app. Hyggelig personale og fint lokale!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 636ingrids
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (430)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4347 av 430 anmeldelser

Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

Koselig atmosfære med mye god mat. Interiør i varme farger. Betalingsapp som er enkel og selvforklarende.

Dato for besøk: september 2020
Takk, X8020KIanitas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

God mat, godt utvalg i øl. Rask service, hyggelig personale og god atmosfære :) Morsom og lettvint løsning med bestilling og betaling på mobil. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 960idak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Spiste glutenfritt surdeigsbrød med seranoskinke og parmesanost. Smakte utrolig herlig. Flott beliggenhet på solsiden. I tillegg hadde de glutenfritt Hansa Lite som smakte fortreffelig i varmen. Anbefales.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 277arnee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Vi har vært på San Sebastian i Trondheim tidligere og visste at det var tapas meny. Stedet hadde bestillingsløsning via telefon og løsningen fungerte utmerket. Vi bestillte en sommergrillplanke og en burgerplanke. Begge deler var gode, og ga god variasjon av smaker. Betjeningen var oppmerksomme og servicevennlige. Hyggelig måltid og maten var god.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Kjetil K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på San Sebastian Solsiden, så også på

 

Har du vært i San Sebastian Solsiden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din