Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Maks scire”
Anmeldelse av San Sebastian Solsiden

San Sebastian Solsiden
Vurdert som nr. 21 av 296 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 15 - USD 41
Kjøkken: Spansk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: San Sebastian Tapas & Vinbar Solsiden er en varm og levende restaurant på populære Solsiden. Flott uteservering og yrende liv på Solsidens restaurantside. San Sebastian har fokus på den gode matopplevelsen, de ferske råvarene og den lune spanske atmosfæren. Inspirasjon hentes fra Baskerland og den spanske byen San Sebastian. På spansk vis kan du i lunsjen få servert Pintxos (uttales pinchos og betyr pinne), en nord-spansk smårett. Navnet kommer av pinnen som holder maten sammen. Bare litt sulten? Antall tapas er opp til deg. San Sebastians kombinasjonsmenyer er komponert av kjøkkenet basert på sesongens spennende råvarer. Restauranten byr på et rikholdig og spennende vinkart. Koselig baravdeling og eget mezzanine for større grupper. Unn deg selv en smakfull tapasopplevelse på San Sebastian Tapas & Vinbar Solsiden.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Rask betjening. Veldig imøtekommende kelnere. Passe uformell.
Veldig bra å plukke retter selv.
Bra kjøkken
God stemning i restauranten

Dato for besøk: august 2021
Takk, rolmort
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (448)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 448 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Veldig god mat og personalet kunne ikke blitt bedre. Flott beliggenhet. Fantastisk erfaring her i fra. Anbefales virkelig!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Juliehelenlopez
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Laber mat og fabrikkpreget hele veien. Fikk bord i en mørk krok selv om mye var ledig. Finnes en haug koseligere restauranter i byen, med bedre mat i samme prisklasse.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Brianjolino
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021

Lite mat, standard tapasretter uten sjel, dyrt. Styr unna plankene. Vi fikk tørre spareribs uten glace, en liten biffbit og 3 smakløse kyllingvinger.

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, 169agnesf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

God service. Fantastisk mat. Kan anbefale blåskjell og mandelkaken samt tapas plankene. Alke i familien var kjempe fornøyd.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Navigate11242214915
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på San Sebastian Solsiden, så også på

 

Har du vært i San Sebastian Solsiden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.