“Flott opplevelse!!”

San Sebastian Solsiden
Vurdert som nr. 25 av 403 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Spansk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: San Sebastian Tapas & Vinbar Solsiden er en varm og levende restaurant på populære Solsiden. Flott uteservering og yrende liv på Solsidens restaurantside. San Sebastian har fokus på den gode matopplevelsen, de ferske råvarene og den lune spanske atmosfæren. Inspirasjon hentes fra Baskerland og den spanske byen San Sebastian. På spansk vis kan du i lunsjen få servert Pintxos (uttales pinchos og betyr pinne), en nord-spansk smårett. Navnet kommer av pinnen som holder maten sammen. Bare litt sulten? Antall tapas er opp til deg. San Sebastians kombinasjonsmenyer er komponert av kjøkkenet basert på sesongens spennende råvarer. Restauranten byr på et rikholdig og spennende vinkart. Koselig baravdeling og eget mezzanine for større grupper. Unn deg selv en smakfull tapasopplevelse på San Sebastian Tapas & Vinbar Solsiden.
Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

God mat,godt drikke og meget hyggelig betjening. God stemning i restauranten.
Effektivt selv om det var mye å gjøre.

Takk, 686kjetild

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Midag meget god anbefales . Det verdt ett besøk, og grillplanke er en rett man bør prøvec og selfølgelig meget hyggelig god service

Takk, Akeksander-123
Anmeldt 8. juli 2022

Tok turen innom restauranten da vi så på nett at det var tillatt med hund på uteserveringen. Utrolig hyggelig betjening, og veldig fin service 😊
Fikk både vannskål, og saueskinn som hunden kunne ligge på, slik at han ikke skulle fryse ❤️ Det satte han veldig stor pris på, skal anbefale dere videre til andre som besøker byen med hund 😊

Takk, FrkAdolfsen
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Vi har vært et par ganger før - første gangen var det utrolig bra, de neste har vi blitt skuffa. Altfor salt mat, rart valg av krydder, kald og tørr dessert (kake og churros, forventa i det minste litt lunk). Når to av tre besøk har vært skuffende kommer vi ikke tilbake.

Takk, 333meretheb
Anmeldt 23. juni 2022

Etter å ha ventet 30 min på et glass vin, måtte vi selv varsle i baren. Fikk vinen, men ingen beklagelse. Med fri utsikt til kjøkken, så vi at kokkene jobbet hardt, men at maten ikke ble plukket opp og servert til bordene før det var gått uforholdsmessig lang tid. Det hopet seg opp under varmelampa ved kjøkkenet, og når maten kom var den i beste fall lunken. Det hadde lagt seg hinne på sausen, kjøttbollene var stein harde og foccaciaen var tørr.

Må også nevne toalettfasilitetene. Ikke toalettpapir, folk hadde brukt tørkepapir, noe som resulterte i tett toalett. Dette vedvarte under hele besøket, foruten at det ble satt inn et par doruller.

Kommer nok ikke tilbake, for å si det sånn...

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Magicka666

Reisende som så på San Sebastian Solsiden, så også på

Har du vært i San Sebastian Solsiden? Del dine erfaringer!