“Veldig god pizza og hyggelige ansatte!”
Anmeldelse av Byasen Pizza og Grill

Byasen Pizza og Grill
Vurdert som nr. 204 av 406 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 29. mars 2024

God pizza, kebab og hamburger. Har spist her flere ganger og har aldri hatt noen dårlig opplevelse. Maten er alltid god og ventetiden er kort.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Freedom44230259651

Anmeldt 21. desember 2023 via mobile enheter

Veldig god pizza! En av byens beste👌Kyllingkebab er også god. Det er hjemmelagd pitabrød til som er veldig godt. Hyggelig og service innstilt betjening😊

Dato for besøk: november 2023
Takk, Synne W
Anmeldt 2. september 2023

Fra 1 september er det blitt ny sjef, ny og god kvalitet og bra kundeservice. Velkommen til Byåsen pizza og grill.

Dato for besøk: august 2023
Takk, alide o
Anmeldt 13. juli 2023

Takeaway. Kebabpizza, 4 stk. Smakløst , lite kjøtt, og ikke salat på. Pizzaene var pakket inn slik at vi ikke så hvor ille det var. Den ansatte sa noe om "ekstra salat" og vi skjønte ikke hva han mente på grunn av språkvansker. Nå må vi visst be spesielt om salat. Har vært kunder her i mange år, og kvaliteten på pizzaen går nedover. Styr unna.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Margit S
Anmeldt 16. august 2022

Vi fant hår i pizzaen!! Skitten kjøkken og når vi skulle dra for å klage og spørre om pengene tilbake kranglet de bare. Fikk ikke tilbake pengene.

Dato for besøk: august 2022
Takk, ingridstorengf

Reisende som så på Byasen Pizza og Grill, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Byasen Pizza og Grill? Del dine erfaringer!