“Ta en bit. Lukk øynene. Se englene fly forbi!”
Anmeldelse av Kalas & Canasta

Kalas & Canasta
Vurdert som nr. 8 av 400 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 29. april 2019

God mat. God vin. God stemning. Hyggelig personale. God pris. Godt valg!
Vi var 3 stykker. Alle er glade i god mat. 2 er flinke til å lage mat. Vi bestemte oss for Kalas & Canasta, og angret ikke! Til forrett fikk vi en nydelig løk suppe. To av oss tok den anbefalte hvitvinen, og den var nydelig. Til hovedrett serverte de en lamme frikassé. Nydelig. Passe stor. Passe mett. Velsmakende uten jåleri. Et glass Pinot Noir til satte på plass prikken over i`en. Til dessert, en deilig is med en nydelig saus av bær.
Pris 3 retter a 295.-
2 glass chablis a 125.-
1 glass Dames de Vergy Guyon 145.-
1 cortado 50.-
Totalt 1330.-
= 3 mette og tilfredse mennesker
Servicen var hyggelig, kunnskapsrik og avslappet. Vi er ikke så tilhengere av agurkskum og stive snipper, så har slappet vi av, nøt og koste oss! Her kan du komme i olabukse og t-shirt.
Dette var en en mat opplevelse slik jeg drømmer om at det skal være, når jeg skal ut å spise!
Anbefales!

1  Takk, Arnt S

Anmeldt 14. april 2019 via mobile enheter

Vi møtte min datter som studerer i Trondheim, og valgte denne restauranten.
Vi spiste 4-retters med vinpakke. Maten var veldig god, og det var flink betjening.
Dette var hyggelig.

Takk, KnutL105
Anmeldt 4. april 2019 via mobile enheter

Spiste andebryst til forrett, pannestekt skrei og avsluttet med ost. Alt var veldig godt. I tillegg var det satt opp vin til hver enkelt rett som også fungerte meget bra. God service var det også. Rett og slett helt topp!

2  Takk, RaynerH14
Anmeldt 16. mars 2019 via mobile enheter

Fantastiske råvarer, gode smaker og veldig gode kombinasjoner mellom mat og vin. Opplevelsen blir ekstra god når serveringen skjer med god informasjon, tilstedeværelse og glimt i øyet. En herlig aften!

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, Turfamilien
Anmeldt 2. mars 2019 via mobile enheter

Ble så positivt overrasket over kalas og canasta. Kjempegod service og veldig god mat. Menyen er tilpasset dagens råvarer og de har få men svært gode retter. Spiste nydelig skrei med den beste gnocchien jeg har spist noensinne.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, 252odah

Reisende som så på Kalas & Canasta, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Kalas & Canasta? Del dine erfaringer!