“God mat ”

Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

God mat, og trivelig atmosfære.
Lokalene er gode i forhold til lydnivå.
Ha god tid da servering tar lang tid.

1  Takk, RuneLie

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat Og service
Dagens rett, blåskjell med grønncurry var helt fenomenal. Smaksbombe av dimensjoner. Jordbær/rabarbra desserten var heller ikke å forakte. Aldeles nydelig

Takk, ingere00
Anmeldt 14. juli 2020

Hyggelig sted i gamlebyen. God størrelse på porsjonen, rekene var dog noe salt. Grei pris ifht mengde mat. God service. Kommer igjen neste gang jeg er i Trondheim.

Takk, Linn G
Anmeldt 8. juli 2020

I det vi ankom lokalet snudde vi i døren. Dette så mer ut som en «drikke-bule» enn noe annet, dette kunne da umulig være restauranten vi hadde reservert bord. Vi bestemte oss for å gi det en sjanse, det angret vi på så snart vi satt oss til bordet. Lokalet var shabby og skittent. Vi ble vist til bordet og tildelt en svært uerfaren og uproff servitør. Servitørene var også bartendere som ikke kunne forskjell på rom og gin, ikke visste de hvilken alkohol de hadde k baren og ikke visste de hvordan de skulle lage drinker. Vi fikk anbefalt dagens 3-retters som skulle være blomkålsuppe til forrett, kyllingbryst på ett hav av italiensk-inspirert tomatsalat med parmesan, «billig er det også» sier servitør. På spørsmål om desserten henviste servitøren seg til gjestene på nabobordet og presenterte frem deres mat. Utrolig uprofesjonelt. Flere ganger overhørte vi servitører forklare til andre gjester at de var tom for div. ingredienser, dette fikk vi også erfart da vi fikk siste resten av blomkålsuppen. Kald og alt for små porsjoner. Til hovedrett fikk vi servert ett kaldt kyllinglår med mais-melpuré. Hverdagslig og SVÆRT skuffende, ikke dette vi fikk forespeilet av servitør. Dette er den verste restaurant-opplevelsen vi noen gang har opplevd. Her prøver de å være noe de absolutt ikke greier! Alt for dyrt var det også!Hold dere til bar-konseptet og la proffe ta seg av kokkekunsten.

Takk, IngvildFurr
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

God 3-retters med gode anbefalinger på øl og vin.
Dersom du er på Bakklandet kan dette være stedet for deg.

1  Takk, 1999aaab

Reisende som så på Kalas & Canasta, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Kalas & Canasta? Del dine erfaringer!