Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smak på maten - helt uten sidestykke 🤩”
Anmeldelse av Kalas & Canasta

Kalas & Canasta
Vurdert som nr. 14 av 283 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Vi tok dagens treretter og det var himmelsk! Fikk også gode råd angående viner. Om jeg skulle sette fingeren på noe, må det være at maten ikke var helt varm når den kom

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, InaMitt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (354)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2630 av 354 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

God mat, og trivelig atmosfære.
Lokalene er gode i forhold til lydnivå.
Ha god tid da servering tar lang tid.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, RuneLie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat Og service
Dagens rett, blåskjell med grønncurry var helt fenomenal. Smaksbombe av dimensjoner. Jordbær/rabarbra desserten var heller ikke å forakte. Aldeles nydelig

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ingere00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Hyggelig sted i gamlebyen. God størrelse på porsjonen, rekene var dog noe salt. Grei pris ifht mengde mat. God service. Kommer igjen neste gang jeg er i Trondheim.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Linn G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

I det vi ankom lokalet snudde vi i døren. Dette så mer ut som en «drikke-bule» enn noe annet, dette kunne da umulig være restauranten vi hadde reservert bord. Vi bestemte oss for å gi det en sjanse, det angret vi på så snart vi satt oss til bordet. Lokalet var shabby og skittent. Vi ble vist til bordet og tildelt en svært uerfaren og uproff servitør. Servitørene var også bartendere som ikke kunne forskjell på rom og gin, ikke visste de hvilken alkohol de hadde k baren og ikke visste de hvordan de skulle lage drinker. Vi fikk anbefalt dagens 3-retters som skulle være blomkålsuppe til forrett, kyllingbryst på ett hav av italiensk-inspirert tomatsalat med parmesan, «billig er det også» sier servitør. På spørsmål om desserten henviste servitøren seg til gjestene på nabobordet og presenterte frem deres mat. Utrolig uprofesjonelt. Flere ganger overhørte vi servitører forklare til andre gjester at de var tom for div. ingredienser, dette fikk vi også erfart da vi fikk siste resten av blomkålsuppen. Kald og alt for små porsjoner. Til hovedrett fikk vi servert ett kaldt kyllinglår med mais-melpuré. Hverdagslig og SVÆRT skuffende, ikke dette vi fikk forespeilet av servitør. Dette er den verste restaurant-opplevelsen vi noen gang har opplevd. Her prøver de å være noe de absolutt ikke greier! Alt for dyrt var det også!Hold dere til bar-konseptet og la proffe ta seg av kokkekunsten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, IngvildFurr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kalas & Canasta, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Kalas & Canasta? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din