Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig mat og service. Absolutt”
Anmeldelse av Kalas & Canasta

Kalas & Canasta
Vurdert som nr. 10 av 295 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 24. oktober 2020 via mobile enheter

Deilig mat og service. Absolutt et must for matelsker i Trondheim. Bestill i god tid da e det travelt her!

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, egle b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (331)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 331 anmeldelser

Anmeldt 10. oktober 2020

Bestilte 5 retters. Meget bra mat, og vi fikk tilpasset vin til hver rett selv om det ikke var egen vinpakke på menyen.
MEN et STORT minus. Etter 5 retter - som er restaurantens topptilbud fikk vi ikke nyte en kaffe avec fordi vi kun hadde bordet i 2,5 timer, og ble pent bedt om å gå.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, 872_yvindt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2020

Rask å kundevennlig service. God mat satt sammen av skikkelige råvarer. Gode anbefalinger på vin. Heller ikke spesielt dyrt da summen på en 3-retter inkl både øl, ett glass vin til til forretten og en helflaske rødvin ikke oversteg 2400 i sum. Anbefales.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, toresuul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

For et gjennomført fantastisk sted, som også serverer helt nydelig mat. Fiskesuppen anbefales på det sterkeste, noe av det beste vi har prøvd. Middagsmenyem er spennende, variert og med masse smak. Meget hyggelig personale.

Trondheims beste restaurant!

Dato for besøk: september 2020
Takk, KalEl2005
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Historisk trebygning i gamle Trondheim, nydelig mat, «hjemmekoselig», hyggelig service, rent, trygt og mulig å fullt mulig å føre en samtale mens man nyter måltidet!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 443sveina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kalas & Canasta, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Kalas & Canasta? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din