“Nydelig mat, hyggelig service!”
Anmeldelse av Kalas & Canasta

Kalas & Canasta
Vurdert som nr. 10 av 410 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 1. september 2022

Vi var to som spiste relativt sen middag på restauranten, som har en sjarmerende beliggenhet og et særpreget lokale. Det var hyggelig å se at det var mange gjester, men det betyr at det heller ikke er mange ledige bord!! Vi fikk imidlertid et bord i baren, som fungerte fint for oss, og servicen var det ikke grunn til å klage på. Vi spiste dagens fangst (fisk), som var kveite, og dagens kjøtt som var okse indrefilet og kjake. og begge retter smakte nydelig! Desserter med bær, krem og melkesjokolade ble en fin avslutning på kveldens måltid. Vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: august 2022
Takk, M780
Wibecke L, Marketing på Kalas & Canasta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2022

Tusen takk for dine fine ord! Vi er veldig glade for at dere hadde en fin kveld hos oss!

Anmeldt 12. august 2022 via mobile enheter

Beste matopplevelse i Trondheim, etter vår mening!
Naila 5 retters for familie på 5!
Bursdagsbarnet på 24 med egg, melk og glutenallergi, var ivaretatt på aller beste vis, og frem kom den ene retten bedre enn den andre.
Servitøren satte prikken over i'en med sin joviale, entusiastiske og lune fremtreden.
Dette er så bra!!

Dato for besøk: august 2022
Takk, beritkristinb

Nå ble vi veldig glade! Tusen takk for nydelig tilbakemelding! Håper vi ser dere snart igjen:)

Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Kjempegod mat og superhyggelig sted. Vi fikk fin god informasjon om rettene vi ble servert.
Restauranten var fullboooket da vi var de. Stedet kan anbefales

Takk, janedvinb

Tusen takk for fine ord!

Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Grei meny, med overraske godt resultat. Chilli Con Carne kan være uspennende og spennende. Her var den spennende, med gode råvarer og godt laget.
Det som toppet det hele var den hyggelig, smilende og imøtekommende servitøren. Han sørget både for godt forslag til alkoholfri drikke for sjåføren, teppe til damer som fryser litt og vann til den firbente (hunden) delen av besøket. Anbefales og besøk skal gjentas ved neste mulighet.

Takk, Trygg Arne L

Tusen takk! Gleder oss til dere kommer tilbake:)

Anmeldt 6. juni 2022 via mobile enheter

Trondheims beste fiskesuppe og hyggeligste betjening? Et spisested som kan anbefales. Mange fine valg på menyen. Godt kaldt vann på bordet!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, P8439GGdana
Wibecke L, Marketing på Kalas & Canasta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2022

Tusen takk for fine ord! Vi er så glade for din tilbakemelding!

Reisende som så på Kalas & Canasta, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Kalas & Canasta? Del dine erfaringer!