Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bursdagsfeiring”
Anmeldelse av Kitchen & Table Trondheim - STENGT

Kitchen & Table Trondheim
Kjøkken: Amerikansk, Norsk, Skandinavisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. januar 2019 via mobile enheter

Feiret min 25års dag her, og det var helt fantastisk! Vi spiste en god middag. Kostet ikke så mye heller, så ble overasket! Utrolig fin plass, med en vakker utsikt. Vil også gi full pott med tanke på den gode servicen vi fikk! En flott ung herremann som serverte oss og ønsket at vi fikk en fortreffelig aften. Vil absolutt komme tilbake hit, med venner for en drink, eller middag med familie. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Ju9c0rn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (37)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 37 anmeldelser

Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Porsjonene var store ift pris, servitørene hyggelige men både forret og hovedrett var smakløst, forreten var panert torsk som var tørr og smakløs, hovedrett besto av ytrefilet som var seig og smakløs, rødvinsausen var god, men sparsommelig. Vi hadde og to ulike servitører og det var manglende kommunikasjon mellom de. Begge hyggelige, men ble en del misforståelser med bestillingene. Vi ble tilbydd gratis dessert og kaffe som kompensasjon, noe vi takket nei til

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 779marthew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Dro dit for dessert og noen drinker, ble dessverre ikke imponert. Lite oppmerksomme servitører og varme drinker... Lokalet og stemningen var derimot veldig bra, mye potensiale de dessverre ikke bruker.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 916heddav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Var her på middag med 60 andre ikveld. Maten i seg selv var meget god. Men når det tar 1 time fra avtalt tidspunkt til maten kom på bordet og 1,5 time mellom hovedrett og dessert så blir det litt i seneste laget.

Var vel noe pausedrinker som ble servert i påvente av desserten men her ble også ett bord med 10 personer avglemt.

Har i etterkant fått nyss i at det var flere på samme middag som fant stålstrenger i kjøttet til hovedretten.

Kompensasjonen var i form av en øl eller brus på huset.

Flere var dårlige dagen etter av maten.

Meget hyggelig servitør som tok seg av oss var det, og hovedretten var nydelig for min del. Men skjønner godt at man ikke nyter maten når man finner stålstrenger i kjøttet. Så her bør vel noen rutiner ettergåes?

Men forventer noe bedre gjennomføring ved servering samt at det ikke er objekter i maten som så absolutt ikke skal være der.

Det endte med at mange forlot restauranten før desserten ble servert.

Sånn til informasjon så er det heller ingen som har vært i kontakt med meg i etterkant.

Slik at det er uriktig informasjon fra hotellet. Trekker derfor av ett par stjerner i vurderingen.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, NoKeRse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Utrolig flott nyoppusset restaurant! Spennende når favoritt restauranten blir pusset opp men vi ble gledelig overrasket! Fikk en meny som var helt nydelig hvor vi smakte det meste på menyen!!! Soennende desserter med bla jordskokkis ble en flott avslutning!
Og vår fantastiske servitør Aina gjorde kvelden perfekt! Gleder oss til neste besøk! Anbefales virkelig!

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, Oddrunn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kitchen & Table Trondheim, så også på

Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim
 
Trondheim, Trondheim
 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.