Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og utsikt ”

Kitchen & Table Trondheim
Vurdert som nr. 237 av 283 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Amerikansk, Norsk, Skandinavisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Svært bra hovedretter, ikke full score på "bar retter". Stort sett veldig hyggelig og god service, dyktige servitører, men ikke alle som er like "på". Fantastisk utsikt! Minus for litt for høy musikk både ute og inne, mer lounge musikk anbefales til lista, litt lavere.

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, I8553HHchristianh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 35 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020

lå i 2 dager på dette hotellet som denne resteauranten lå,da vi kom første dagen tok vi heisen opp i 9 etasje for å sjekke ut hotellet,og ble nesten slått i bakken av utsikten og steden,og bestemte oss for at vi ville spise der neste dag,og det var da i gjorde den STORE tabben,vi sjekket ikke tripadvisor som vi alltid bruker,vi tok det rett og slett som en selvfølge at maten var super,med den beliggenheten og det hyggelige rommet,men verken mateneller servicen sto i stil.kelneren forsto ikke norsk,han ryddet ikke av vin glassene,maten vi fikk var nummeret ikke spisende,sendte min mat ut igjen,da det lille kjøttet som var der var RÅTT,jeg ba om medium til well,2 store tomater lå i en suppe bolle sammen med 2 råskiver kjøtt noe som gjorde at det var vanskelig å skjære i suppetallerken,potetene som jeg betalte ekstra for lignet på en ananas stykke og var totalt smakløst,alt ialt både det dyreste og det dårligste jeg har spist på hele min 14 dagers norgesferie,og neste gang skal jeg ikke la meg blende av hverken utsikt eller annet uten å ha lest tripadvisor først,da det viser seg at dette spisestedet kun hadde fått 2,5 av de som hadde spist der før,men ikke umulig at det kan bli dårligere enn det,for det var ikke bare vi som var misfornøyde,men langt flere.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, 644anita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Har vært på flere gode Kitchen&Table restauranter og hadde forventninger.
Med denne beliggenheten og utsikten hadde det blitt en opplevelse om mat og stemning hadde fulgt med. Et meget støyende utdrikningslag brukte det meste av lokalet og fylte det hele med lyd. Det gikk tid før vi fikk bestilt og enda lenger tid før maten kom. Smaken var så som så - egentlig smakløst. Ikke videre innbydende heller og bare lunkent... creme brulee til dessert pleier å være safe - men ikke her, Denne var gammal. Klaget, og servitøren skulle si fra til kokken - satte fra seg de såvidt påbegynte skålene og fortsatte arbeidet.
Da vi omsider fikk lokalt regningen var den på fullt beløp - beklagelsen kunne godt bli ledsaget av fratrekk for gammal dessert. Men vi betalte, uten tips og kommer nok ikke tilbake!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Roy50srg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Når vi bestiller drikke (2 øl), blir vinglassene stående igjen på bordet. Første gang vi opplever at vinglass ikke ryddes bort. Bordet vippe, men servitøren finner en liten treplate til å støtte opp. Vann kommer på bordet, men vi må selv servere. Vi ba om regningen (felles for to personer), men den ble allikevel splittet på hver av oss. Mens vi betaler skal servitøren bare ta bestilling fra et annet bord. Ble vi glemt? Hadde vi bare gått hadde de neppe merket det. Maten? Grei nok, hadde hovedretten vært varm kunne vi gått fra forferdelig til dårlig ....

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Erik N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Beliggenheten er nydelig, servicen er vennlig, og maten er helt fantastisk. Litt liten porsjon på hovedretten, men det ble veid opp av en større porsjon på desserten. Mør indrefilet, nydelig creme brulee. Godt utvalg av vin på glass. Servitørene er vennlig. Men husk å bestille bord.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Tormod N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kitchen & Table Trondheim, så også på

Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim
 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Kitchen & Table Trondheim? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din