Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fotball og verdens beste øl fra Svalbard Bryggeri.”
Anmeldelse av Cafe Dublin

Cafe Dublin
Vurdert som nr. 95 av 284 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Irsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Den irske puben Café Dublin ligger på hjørnet av Kongens gate og Prinsens gate sentralt ved torvet i Trondheim. Dit samles vi når vi skal se fotball og heie på vårt kjære Rosenborg. God mat og godt drikke.
Verdens beste øl fra Svalbard Bryggeri - verdens nordligste bryggeri - hvor hele 16% av vanninnholdet er smeltet brevann fra en 2000 år gammel isbre. Rett og slett fantastisk! Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (126)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 126 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig kar fra Irland i baren . Men en en norsk mann lyst hår og skjegg som jobber der !!! Ordentlig ufin for at bord stod for tett nå vi var en gruppe på 6 stykker vi kunne bare gå det var nok av turister sa han ?? Vi satt der som et spørsmålstegn ?? Har vi gjort noe galt ?? Det var flere grupper på seks stykker på flere bord ??? På den puben . Håper ledelsen tar tak u dette !

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, Denergrei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mai 2020

Ligger veldig bra til midt i byen ved Trondheim Torg. Har n stor ølmeny for alle smaker. Enkel pubmat meny som vi ikke prøvde. Men personalet var veldig hyggelige og ølen god. Fin atmosfære. Anbefales for drikke i godt samvær.

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jon K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2019 via mobile enheter

Stedet ligger sentralt plassert i Trondheim sentrum. Enkel mat-servering. Sitteplasser ute og inne. Viser litt fotball på tv. Godt irsk øl.

Dato for besøk: august 2019
Takk, osonder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Café Dublin er stedet for elskere av fotball og godt øl. Et glimrende sted for å nyte fotballkamper på storskjerm og verdens beste øl fra verdens nordligste bryggeri på Svalbard hvor hele 16% av vanninnholdet er smeltet brevann fra flere tusen år gamle isbreer! Spitsbergen IPA, Spitsbergen Stout og Spitsbergen Juleøl har de i sortimentet. Fantastisk øl! Anbefales!

Dato for besøk: november 2018
Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Dublin, så også på

 

Har du vært i Cafe Dublin? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din