“Koselig restaurant ”
Anmeldelse av Lille-Skansen

Lille-Skansen
Vurdert som nr. 131 av 410 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Sjømat, Grill
Beskrivelse: Lille-Skansen er en restaurant som ligger ned ved båthavna på Skansen i Ila. Her byr vi på god mat i trivelige og uformelle omgivelser. Vår meny ligger på et folkelig nivå samtidig som vi vet å gjøre det beste av sesongens råvarer. Vi har en fantastisk utsikt utover Trondheimsfjorden og inne hos oss kan man følge med både menneskeliv og dyreliv fra restauranten: Se den nye Svingbrua åpne seg opp for båter som skal ut på fjorden, få et glimt av Skansenoteren eller bare hvil blikket på fjorden imens du inntar et godt måltid inne hos oss. I tillegg til å være restaurant brukes Lille-Skansen som selskapslokale og leverer også catering. Vi tar imot alle typer forespørsler om selskap, catering, eventer og andre arrangement.
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Det er flott beliggenhet med utsikt mot båt havn. Var der i forbindelse med ett privat arrangement. Lokalet er ikke så stort, men kan romme ett selskap på ca. 40 personer.
God mat og flinke servitører. Ett trivelig, fint og intimt sted.
Vil anta det er muligheter for a la carte tilgjengelig der til vanlig.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Stian R

Anmeldt 16. september 2018

Ikke den store matopplevelsen, men det var heller ikke det vi søkte. Herlig plass å sitte på en varm sommerdag :-9

Dato for besøk: august 2018
Takk, Terje Ø
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Fikk beskjed om at det var ca 10 min venting på vaffel. Tok 50 min før vi fikk vaffel. Vaffelen var helt grei

Dato for besøk: september 2018
Takk, HelgeH249
Anmeldt 18. april 2018

Vi var seks personer som ville ha en utelunsj i godt vårvær og gjerne i maritime omgivelser. Restauranten ligger helt nede ved fjorden, tett ved en småbåthavn og en flott sykkel- og gangvei.
Lunsjmenyen var interessant og vi bestilte chevresalat, fiskesuppe, kreolsk pasta, cæsarsalat og Skansen burger. Alt sammen var velsmakende og med bra størrelse på porsjonene. Det var riktignok for lite chevre i chevresalaten, men den hadde god smak. Prisen var imidlertid høy nok; 199 for fiskesuppe, 200 for chevresalaten og 184 for cæsarsalaten.
Omgivelsene er fine og servitørene var hyggelige - et absolutt all right lunsjsted. Kombiner gjerne med en spasertur (eller trimtur) i bydelen eller langs fjorden.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, Wiktor H
Anmeldt 12. november 2017 via mobile enheter

Vi var vel rett rundt 20 personer som hadde en liten sammenkomst her i anledningen julemiddag og det ble en veldig vellykket aften. Hyggelig betjening og veldig god mat. Anbefales!

Dato for besøk: november 2017
Takk, 788siljen

Reisende som så på Lille-Skansen, så også på

Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim

Har du vært i Lille-Skansen? Del dine erfaringer!