hadde en meget fin intro kurs med kajakk, instruktør var flink og tålmodig, jeg kommer igjen å... les mer
Dette er en opplevelse jeg vil anbefale selvom du kanskje er kjent i Trondheim. Var fint å se byen... les mer
Padletur ned Nidelva i strålende solskinn var en fantastisk opplevelse, og en flott ny måte å se byen på. Det er mulig å låne alt av nødvendig utstyr, og dobbelkajakken vi hadde var både stødig og god å sitte i. Godt sete med ordentlig ryggstøtte og god plass til bena. Vi hadde en flott tur nedover elva, og kom iland med mange nye positive inntrykk. Tusen takk til hyggelige ansatte for god service. Kan virkelig anbefales!!!
Tusen takk for besøket!
Det er veldig hyggelig å høre at du likte turen! Hjertelig velkommen å kom å prøv våres andre aktiviteter;)
Kjempefin tur i gruppe uten guide nedover elva. Vi fikk opplæring og hjelp, og ble tatt i mot sikkert nede i byen igjen etter 1,5 time i nydelige omgivelser. Elva og strømmen gjør kajakkturen fin for nybegynnere.
Du får se byen fra en helt annen vinkel. Turen er avslappende, elva er rolig og man ser mange flotte severdigheter underveis. Kjempebra konsept!
Takk for tilbakemelding! og velkommen tilbake!
Kan anbefale padleturen ned Nidelva. Ingen utfordrende padleopplevelse eller stor naturopplevelse, men en flott og trygg måte å se Trondheim fra en annen side. Stødige kajakker og hyggelig utleier.
Tusen takk at du har vart på tur med oss!
Super kajakktur ned Nidelva. Anbefales, en fantastisk natur-og byopplevelse. Hyggelige folk, ukomplisert og enn enkelt til og med for meg uten noe erfaring.
Tusen takk Heidrun for en hyggelig tilbakemelding =)
Sees på neste tur!
Kjempefin tur ned Nidelven fra Tempe til Skansen. Får sett Trondheim by fra ett helt annet perspektiv. Stødige dobbeltkajakker og utlån av redningsvester. Anbefales!