Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 23:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Sup var overraskende enkelt og veldig gøy!

Så fantastisk gøy med SUP! Jeg har aldri prøvd det før og ble fint guidet til hvordan jeg skulle... les mer

Anmeldt 2 uker siden
381marthes
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Artig og opplevelsesrikt

En veldig fin opplevelse som gir et nytt syn på byen sett fra Nidelva. Du får god informasjon før... les mer

Anmeldt 3. juni 2021
405elins
via mobile enheter
Les alle 108 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Slegding og trikketur
2 anmeldelser
fra USD 52,08
Mer informasjon
Alternativ Trondheim
53 anmeldelser
fra USD 67,50
Mer informasjon
fra USD 66,54
Mer informasjon
Trondheim bytur
14 anmeldelser
fra USD 62,31
Mer informasjon
Anmeldelser (108)
Filtrer anmeldelser
108 resultater
Vurdering fra reisende
99
9
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
99
9
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 108 anmeldelser
Anmeldt 30. juni 2019

Kjempefin tur i gruppe uten guide nedover elva. Vi fikk opplæring og hjelp, og ble tatt i mot sikkert nede i byen igjen etter 1,5 time i nydelige omgivelser. Elva og strømmen gjør kajakkturen fin for nybegynnere.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, Hanne Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2019

Du får se byen fra en helt annen vinkel. Turen er avslappende, elva er rolig og man ser mange flotte severdigheter underveis. Kjempebra konsept!

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, Kristina I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Trondheimkajakk, Manager på Trondheim Kayakk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. april 2019

Takk for tilbakemelding! og velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Kan anbefale padleturen ned Nidelva. Ingen utfordrende padleopplevelse eller stor naturopplevelse, men en flott og trygg måte å se Trondheim fra en annen side. Stødige kajakker og hyggelig utleier.

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, NPBerg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Trondheimkajakk, Manager på Trondheim Kayakk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018

Tusen takk at du har vart på tur med oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Super kajakktur ned Nidelva. Anbefales, en fantastisk natur-og byopplevelse. Hyggelige folk, ukomplisert og enn enkelt til og med for meg uten noe erfaring.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Heidrun R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Trondheimkajakk, Manager på Trondheim Kayakk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018

Tusen takk Heidrun for en hyggelig tilbakemelding =)
Sees på neste tur!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2017 via mobile enheter

Kjempefin tur ned Nidelven fra Tempe til Skansen. Får sett Trondheim by fra ett helt annet perspektiv. Stødige dobbeltkajakker og utlån av redningsvester. Anbefales!

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, Karianne A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser