“Meget god italiener”

Vurdert som nr. 12 av 400 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Una pizzeria e bar er en restaurant som serverer ekte italiensk pizza og andre italienske retter. Her får du god mat som er laget med kjærlighet og de beste råvarene.
Anmeldt 12. november 2018

Veldig bra italiensk restaurant på Solsiden i Trondheim. Både pizza, pasta og dessert var meget bra. Servicen var også topp. Kan anbefales hvis man vil spise god italiensk mat når man besøker Trondheim. Prisene var også veldig bra. Valuta for pengene.

Takk, TBRing
Sara S, Booking og administrasjon på Una Pizzeria e Bar Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Takk for fin anmeldelse! Velkommen tilbake :-)

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Byens beste pizza:) selv bestille jeg Parmapizza og den var veldig god. Pastaen så veldig god ut så den skal testes ut neste gang.

Takk, SusanneN1998
Sara S, Booking og administrasjon på Una Pizzeria e Bar Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Takk for flott anmeldelse :-) Velkommen tilbake!

Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde reservert bord, men fant ut at vi ville sitte "ute" i stedet. Fikk pledd og saueskinn. Fikk raskt menyene og drikke. God service! Tok litt tid med maten, men med tanke på at vi var 7 stk var ikke det så rart. Maten fikk vi samtidig og var kjempegod.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Stephanie C
Sara S, Booking og administrasjon på Una Pizzeria e Bar Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018

Takk for flott anmeldelse! Velkommen tilbake :-)

Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

En av de bedre pizzaene jeg har spist. Hyggelig betjening og god service. Dette kan absolutt anbefales, men bestill bord. Vi havnet ved siden av peisen, og det var ubehagelig varmt.

1  Takk, 743espeni
Sara S, Booking og administrasjon på Una Pizzeria e Bar Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Takk for flott anmeldelse :-) Dere er hjertelig velkommen igjen!

Anmeldt 29. oktober 2018 via mobile enheter

Et hyggelig sted i et nedlagt industrilokale, rustikt og tøft. Utrolig kjapp servering. Den glutenfrie pizzaen var en stor skuffelse, den var like tørr som om den var bakt i går. Etter nøye overveielse klaget jeg, og fikk da velge noe annet fra menyen. Valget falt på risotto. Den var god, men ble kanskje litt kjedelig og smakløs i lengden. Hadde kanskje vært bedre med trøfler eller lignende i, enn sitron og fennikel. Uansett takknemlig for god service. Hyggelige servitører og god stemning var uansett et pluss! Kommer nok likevel ikke til å spise der igjen.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 458sirif
Sara S, booking og administrasjon på Una Pizzeria e Bar Solsiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2018

Takk for fine ord om lokalet, stemningen og servicen. Det er beklagelig at du ikke likte maten. Vi får mye gode tilbakemeldinger på den glutenfrie pizzaen, så jeg mistenker at kokken var uheldig med den du fikk. Vi synes det er veldig trist at du ikke vil komme tilbake til Una på grunn av dette, da vi gjerne skulle vist deg at vi kan bedre!

Reisende som så på Una Pizzeria e Bar Solsiden, så også på

Har du vært i Una Pizzeria e Bar Solsiden? Del dine erfaringer!