Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utsøkt pizza og svært god service”
Anmeldelse av Una pizzeria e bar

Una pizzeria e bar
Vurdert som nr. 8 av 284 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Una pizzeria e bar er en restaurant som serverer ekte italiensk pizza og andre italienske retter. Her får du god mat som er laget med kjærlighet og de beste råvarene.
Anmeldt 18. juli 2020

Dukket opp uten bordbestilling, men ble møtt på en fin måte og fikk hurtig bord til tross for høyt tempo i restauranten. Meget flinke og hyggelige servitører og rask levering av maten. Pizzaen var meget god! Absolutt verdt et besøk!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 695marteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 239)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4650 av 1 239 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

God service, beste italienske jeg har spist på så lenge jeg kan huske veldig godt og koselig atomsfære

Dato for besøk: juli 2020
Takk, marlenelouise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Det ble en veldig god opplevelse på denne restauranten! Madammen bestilte pizza, mens undertegnede bestilte pasta, nærmere bestemt "Cappellacci".

Ved første øyekast så ikke pastaen ut som noe spesielt.. men så begynte man å smake. Rett og slett et nydelig stykke måltid. Den retten anbefales sterkt!

Med hyggelig personale og god atmosfære kan jeg trygt anbefale er besøk der.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, olsmar84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Ingen ting å utsette på dette besøket. Betjeningen gjorde alt de kunne for at vi skulle ha en fin middag. Aldri dumt med et glimt i øyet. Veldig god pizza, og godt tilpasset barnefamilier. Alle retter kan serveres som barnemeny - veldig bra.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, andreashU2780VO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

En middag med famili + en italiener. Spennende å se på reaksjonene derfra :-) Det jobber åpenbart italienere der også så det er veldig autentisk. Stor pizzaovn, gassfyrt så det ut som. Pizzaer var kjempegode (Crudo/Diavolata). Godkjent av italieneren. Skal vel si at kanskje skortet det litt på oppmersomheten etterhvert men vi gikk derfar mette og fornøyde

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, RexRodney
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Una pizzeria e bar, så også på

 

Har du vært i Una pizzeria e bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din