Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og god service ”
Anmeldelse av Una pizzeria e bar

Una pizzeria e bar
Vurdert som nr. 13 av 315 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Una pizzeria e bar er en restaurant som serverer ekte italiensk pizza og andre italienske retter. Her får du god mat som er laget med kjærlighet og de beste råvarene.
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Trivelig restaurant i fine lokaler. Vi spiste pizza og dessert og vi var alle fornøyd. Vi satte oss inne for de har lydplater i taket så for en som er lydsensitiv så er det litt mer behagelig

Dato for besøk: juli 2022
Takk, mortenn738
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 307)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 1 307 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Svært koselig plass, og svært god pizza. Tiramisuen er også helt utsøkt!! Ansatte er også svært hyggelige - men bar nok preg av å ha for mange bord å passe på når vi var der. Ting tok en del tid, og drikken kom dessverre sent - en stund ut i måltidet.

Noen i følget bestilte også brus, og svært skuffende kom denne i et melkeglass fylt med is. Brusen ble derfor dyrere enn Ølen :-) anbefaler ikke å kjøpe brus her.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Jet813511
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juni 2022

Spiste middag her 1 dag. Restauranten har en stor uteservering og fint lokale inne. Her får du ordentlig italiensk mat og en fyldig vinliste. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, perthomasb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juni 2022 via mobile enheter

Gikk for en quattro formaggi uten tomatsaus. Den ble servert med en generøs mengde med ost, akkurat slik den skal være! God service, mat og drikke! Veldig fornøyd.

Dato for besøk: april 2022
Takk, memomakrell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juni 2022 via mobile enheter

Dette er er litt rar plass. Har vært der tidlig på dagen mens det servere bakevarer og kaffe mest. Da er det rolig og trivelig. Om kvelden er set pizzeria og skal ha så god stemning. Men det er det ikke helt. Servicen er som på en fabrikk, så altfor effektiv. Upersonlig service. En leder meg til bordet, en tar i mot bestilling, en tredje servere. Ølglasset ble fjernet før siste slurk var drukket opp.
God pizza, men løpingen, effektiviteten ble for masende.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Morol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Una pizzeria e bar, så også på

 

Har du vært i Una pizzeria e bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.