“Elendig kundeservice!”

Sushi Bar Heimdal
Vurdert som nr. 238 av 404 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Sushi
Anmeldt 20. januar 2024 via mobile enheter

Sushien er god, service og kundebehandling er elendig! Bestilte mat over en time før jeg skulle hente. Maten lot seg vente, vente og vente på! 30 min forsinka, ikke et eneste ord som lignet på en beklagelse, ingenting for å blidgjøre meg som kunde. Sendte klage, og fikk en politisk korrekt mail tilbake, ingen refusjon, ingen typ "gi oss en sjanse til" etc. ALDRI igjen!!

Dato for besøk: november 2023
Takk, sandra shani m

Anmeldt 29. oktober 2022 via mobile enheter

Jeg var der kl 20:15 bestilte 26 biter og ventet og ventet. Kl ca 20:30 bestilte jeg 26 nye biter for noen andre og jeg sa at jeg skal ha første bestillingen å dra hjem å komme tilbake igjen for å hente den andre bestillingen. Jeg sa dette 10 ganger minst til servitøren og det virket som hun skjønte hva jeg sa og det var greit. Jeg står fortsatt å venter på min første bestilling og ser på klokken å stresser mye for at jeg vil komme tilbake før stenging (kl 21) men jeg fikk aldri min første bestilling og jeg sto fortsatt å stresset. Sa ifra kl 20:45 og spurte om den var ferdig snart, så sier hun ja de skal bare kutte de. Jeg spurte er det normalt å vente så lenge for 26 biter? Så sier hun at jeg har bestilt over 40 biter og de pakker alt i en. Uansett om jeg sa 10 ganger at jeg skulle ha den første bestilling og dra hjem og komme tilbake for den andre som skulle til noen andre. Jeg ble sur til slutt og servitør sier bare: hva vil du at vi skal gjøre? Jeg sa bare gi meg maten de er allerede kalde nå pga ventingen. Jeg gledet meg så mye og det skulle fikse dagen min, men det ødela dagen min dobbelt istede. Jeg betalte nesten 1300 kr for å få stå nesten en time og vente og få kald mat til slutt. Og isteden for å få min bestilling først som jeg spurte om 10 ganger, så får jeg begge to sammen. Og den andre bestillingen skulle være separat for noe andre.

Dato for besøk: oktober 2022
1  Takk, Helhaiy
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

God sushi og enkel bestilling via nettbutikk , bestill det du ønsker og det er alltid ferdig til avtalt tid
Lang ventetid om du bestiller i butikk , men det er naturlig da alt lages ferskt på bestilling
Anbefales

Takk, bananerogepler
Anmeldt 25. november 2017 via mobile enheter

Vi har bestilt sushi fra dette stedet mange ganger, og det slår aldri feil! Bestilling via nett, maten er klar når vi kommer for å hente, og hyggelig betjening. Kan det bli bedre? Jo; det viktigste; knallgod og variert sushi! Vi kommer tilbake- dette kan virkelig anbefales.

Dato for besøk: november 2017
Takk, benten2017
Anmeldt 20. juli 2017

Skulle innom og hente nå rask take away! etter jeg hadde bestilt sa servitøren at den var klar om en times tid! jaha tenke jeg og spørr om hvorfor så lang tid? mye å gjøre får jeg til svar. men restauranten er tom og når jeg drar gjør ikke kokkene allverden. kommer tilbake 10 min før det har gått en time og da står kokkene ute å røyker, får maten og spiser den 5 min senere! maten var lunken og de rettene som skulle være fritert var vasne og seige, virker som bestillingen min har stått på benken en stund! Kommer aldri til å bruke denne restauranten igjen!!!

Dato for besøk: mai 2017
1  Takk, Andreas P

Reisende som så på Sushi Bar Heimdal, så også på

Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim

Har du vært i Sushi Bar Heimdal? Del dine erfaringer!