Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 151
Hotels.comUSD 151
TripadvisorUSD 151
CheapTicketsUSD 151
Orbitz.comUSD 151
PricelineUSD 157
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (768)
Filtrer anmeldelser
768 resultater
Vurdering fra reisende
177
279
191
88
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
177
279
191
88
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
126131 av 768 anmeldelser
Anmeldt 19. november 2018

Alt for lytt fra rom til gang.Urent på badet.Fikk nøkkel som ikke passet inn til rom.Bestilte mat og måtte be om kniv og gaffel, men ellers var frokosten bra. Kommer nok til å bo på Scandic Nidelven neste gang mvh Morten

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Relax64287240221
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018

Overnattet der i forbindelse med fotball tur til Trondheim og Lerkendal. Ypperlig hotell, fine rom, god seng og fantastisk service. Det må være en av de beste frokoster jeg har hatt på et hotell. Det eneste lille minus jeg har, var at det var noe problem med TV og fjernkontroll, noe som tydelig var et kjent problem, for da jeg begynte å spørre om dette i resepsjonen fikk jeg omtrent løsningen på problemet før jeg var ferdig med spørsmålet.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, SurreHue73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 12. november 2018

Prøvde for første gang Scandic Lerkendal som Trondheimshotell. En absolutt positiv erfaring. Et flott hotell med super frokost og god middag i bistroen på kvelden. Og gode parkeringsmuligheter med gratis parkering i helga max 500 m unna hotellet.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Escape20452009774
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Jeg var her med håndballag ++ en natt og var fornøyde. Sengene er fine, tvene og heisene er såvidt brukbare (eneste å trekke ned på), men rommene med bad er veldig bra. Kjapt og lett internett. God, hyggelig og imøtekommende service. Vi fikk lånt et konferanserom til videomøte uten problem. Frokosten var også god. Lite å trekke ned på, men ikke det lille ekstra som 5ern krever. Bra hotell!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, PeterToyomasu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser