Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 114
FindHotelUSD 115
Hotels.comUSD 114
TravelocityUSD 114
CheapTicketsUSD 114
HurbUSD 132
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (769)
Filtrer anmeldelser
769 resultater
Vurdering fra reisende
177
279
192
88
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
177
279
192
88
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
122127 av 769 anmeldelser
Anmeldt 21. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Merete I, General Manager på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Fint rom med bra utsikt som gjorde det underholdende for små og store. Grei restaurant med god mat og drikke. Frokostbuffeten kunne gjerne vært bedre, langt unna «Scandic Nidelven-standard».
Topp med parkeringskjeller når vinteren står på som verst ute.
Et minus var lekekroken i 2.etg. Her er det alt for lett for barna å kunne skyve en stol eller annet bort til halvveggen og klatre opp, bør få opp en sikring før noen ramler ned.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Erik_ros
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merete I, General Manager på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019

Hei Erik
Tusen takk for din tilbakemelding og tips om hvordan vi kan bli enda bedre for barna som besøker oss.
Ønsker deg velkommen tilbake ved neste anledning. Om sommeren har vi ekstra fokus på barna, og da vil du nok oppleve at lekearealet er større.
Mvh
Merete, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Fint med egen garasje hvor du lett kan plassere bilen. At prisen for en parkering per natt er nærmere 250,- er vel det du må betale, noe dyrt. Kjenner ikke til om det er hotellet som eier garasjen, så det er ikke sikkert de kan påvirke det.

Hotellet ruver fint i landskapet på vei inn mot Trondheim. Jeg valgte hotellet da jeg skulle ha konferanser rett utenfor byen, og det var kortere og enklere å komme seg ut av byen på morgenen, enn å bo midt i byen.

Spiste mat på kvelden i restauranten som var godt besøkt. Både serveringspersonalet og maten var godt levert.
Frokosten var god, og fint at der er godt med spiseplass for det var rimelig fullt med gjester.

Har brukt hotellet flere ganger og opplever både hotell kjeden og dette stedet som et hotell absolutt å anbefale.
Enjoy!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, RAF_Roger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merete I, General Manager på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019

HEi RAF-Roger
Tusen takk for en fin anmeldelse og så hyggelig å høre at du har bodd hos oss flere ganger. Det setter vi pris på. Du har nok helt rett i at vi ikke drifter parkeringsgarasjen. Vi får dermed dessverre ikke påvirket prisen. Men vi er glad for å kunne tilby våre gjester å gå tørrfott fra bilen til hotellet.
Velkommen tilbake til oss ved neste anledning.

Mvh
Merete Imbsen, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2019

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Merete I, General Manager på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 31. desember 2018

Sitter her på rommet nå å tenker over min opplevelse av Lerkendal hotell som vi skal være på i to og en halv dag og to netter, vi gledet oss da dette betyr noe spesielt for oss, og spanderer på på litt ekstra!

Dere starter med å skrive på nettsiden deres:

EN BEDRE OPPLEVELSE

Hos Scandic handler den gode hotellopplevelsen helt enkelt om å gi deg bedre service, bedre søvn og en bedre start på dagen, så du får lyst til og komme tilbake til oss.

Hva er egentlig et hotell for deg? En møteplass der man treffer nye mennesker, tar viktige beslutninger og legger store planer? Eller et sted der minnerike øyeblikk skapes sammen med familien, venner, idrettslaget eller kjæresten? For oss er det alt dette – og litt til.

Så jeg skriver til dere:

Reiste hit på grunn av Juleblues'n og valgte Lerkendal hotell da arrangementet skal være her, så jeg tenkte da at dere "sattset" litt rundt dette arrangementet, litt piano/live musikk oppe i Skybaren for eksempel!

Regner med at det er fler som bruker hotellet til overnatting i forbindelse med Julebluesen. Det burde også vært pakkepris på Juleblues med overnatting!

Da vi kom rundt klokken fire å sjekket inn på hotellet så hadde vi tenkt oss noe å spise, men det var ikke mulig selv med en kafé, en bistro og en restaurant i hotellets fasilitets oversikkt.

Ok, vi gikk å fikk oss en pizza slice hos naboen Dolly Dimpels, helt ok men ikke det vi hadde håpet på. Tok oss en tur ned i byen, kjempe koselig by Trondheim. Vi reiste tilbake til hotellet tidlig (21.30), for vi tenkte at vi skulle kose oss opp i Skybaren (som står oppført to ganger som en av hotellets fasiliteter), nei det var ikke åpent på grunn av ett arrangement dagen etterpå.

Ja jeg vet at det er Juleblues i morgen, og det arrangementet er i kongressen, og det lille som skal skje oppe i Skybaren er vel ikke allverdens jobb for ett så stort hotell som Scadic Lerkendal. Dere er vel mer proffe en som så på større arrangementer som ett konferanse hotell. De jentene som jobbet i resepsjonen virket usikkre og uerfarene, men var veldig hyggelige å blide.

Dette skriver jeg ikke for å klage, men for å gjøre dere bedre, her er det mye å hente for dere i forhold til mersalg, og for opplevelsen til meg/oss som gjester!

Skuffet gjest :(

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, andr_sB3569WM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merete I, General Manager på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2019

Hei kjære Scandic Friends medlem.
Takk for din tilbakemelding.
Det er synd at vi ikke klarte å leve opp til forventingene dine under oppholdet, og vi vil selvsagt gjøre en vurdering om hvordan vi løser dette til neste gang vi avholder arrangementet, også med tanke på tydelig info om servicetilbud til de som bor i mellomjulen på de stillere dagene. Vi holdt stengt i julen frem til juleblueshelgen. Med svært lavt belegg dagen før arrangementet, valgte vi å stenge noe av tilbudet vårt, deriblant Utsikten. Mattilbudet vårt var også svært begrenset den dagen, kun ferske salater, bagels og wraps fra vår shop. Det store innrykket kom lørdag, og vi gikk fra nesten tomt hotell til 400 boende gjester.
Utsikten hadde utvidet åpningstid lørdagen, og vi åpnet allerede klokken 14 med musikalske vorspiel før selve Juleblueskvelden startet. Gjestene som skulle bo denne natten kom tidlig til innsjekk og det var til enhver tid over 70 mennesker på koserttilbud der oppe.I tillegg var Bistro og restaurant åpne.
Vi tar tilbakemeldingen din på alvor, og vil se om vi kan gjøre forbedringer til neste gang.
Jeg håper at vi vil få muligheten til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning og at vi da kan gi deg en opplevelse i tråd med forventingene.

Mvh
Merete, Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser