Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 134
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 133
Vis tilbud
Vio.com
USD 123
Vis tilbud
Algotels
Hotels.comUSD 133
PricelineUSD 134
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (838)
Filtrer anmeldelser
838 resultater
Vurdering fra reisende
190
284
217
106
41
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
190
284
217
106
41
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
176181 av 838 anmeldelser
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Skikkelig dårlig treningsrom. Møllene er i ustand. Hotellet bør heller inn gå avtale med treningssenteret vegg i vegg. Sikkert hyggelig nok service. Når de skriver i presentasjonen at man har et veldig bra utstyrt gym som er åpent hele døgnet, og det viser seg at de har et slitt bomberom med dårlig og ødelagt utstyr blir det nedtur.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 757esbens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Merete I, General Manager på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019

Hei 757esbens
Tusen takk for din tilbakemelding. Jeg beklager at de to tredemøllene våre ikke fungerte under oppholdet ditt. Vi har bestilt nye møller, men vi har dessverre fått en forsinkelse i leveransen. Jeg regner med at nye tredemøller er på plass i løpet av en ukes tid. Det vil også komme noe annet utstyr med samme forsendelse for å oppdatere treningsrommet. Vi ønsker å tilby gode treningsmuligheter for våre gjester, og vi har derfor allerede en avtale med treningssenteret vegg i vegg for våre gjester, som ønsker litt ekstra. Det er laget egen dropin avtale for gjestene våre til en rabattert pris. Informasjon om dette har nok ikke vært tydelig nok, og det vil vi endre allerede i dag.
Jeg håper at du ellers hadde et fint opphold, og at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh
Merete Imbsen, General manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Merete I, General Manager på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Fint rom med bra utsikt som gjorde det underholdende for små og store. Grei restaurant med god mat og drikke. Frokostbuffeten kunne gjerne vært bedre, langt unna «Scandic Nidelven-standard».
Topp med parkeringskjeller når vinteren står på som verst ute.
Et minus var lekekroken i 2.etg. Her er det alt for lett for barna å kunne skyve en stol eller annet bort til halvveggen og klatre opp, bør få opp en sikring før noen ramler ned.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Erik_ros
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Merete I, General Manager på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019

Hei Erik
Tusen takk for din tilbakemelding og tips om hvordan vi kan bli enda bedre for barna som besøker oss.
Ønsker deg velkommen tilbake ved neste anledning. Om sommeren har vi ekstra fokus på barna, og da vil du nok oppleve at lekearealet er større.
Mvh
Merete, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Fint med egen garasje hvor du lett kan plassere bilen. At prisen for en parkering per natt er nærmere 250,- er vel det du må betale, noe dyrt. Kjenner ikke til om det er hotellet som eier garasjen, så det er ikke sikkert de kan påvirke det.

Hotellet ruver fint i landskapet på vei inn mot Trondheim. Jeg valgte hotellet da jeg skulle ha konferanser rett utenfor byen, og det var kortere og enklere å komme seg ut av byen på morgenen, enn å bo midt i byen.

Spiste mat på kvelden i restauranten som var godt besøkt. Både serveringspersonalet og maten var godt levert.
Frokosten var god, og fint at der er godt med spiseplass for det var rimelig fullt med gjester.

Har brukt hotellet flere ganger og opplever både hotell kjeden og dette stedet som et hotell absolutt å anbefale.
Enjoy!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, RAF_Roger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Merete I, General Manager på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019

HEi RAF-Roger
Tusen takk for en fin anmeldelse og så hyggelig å høre at du har bodd hos oss flere ganger. Det setter vi pris på. Du har nok helt rett i at vi ikke drifter parkeringsgarasjen. Vi får dermed dessverre ikke påvirket prisen. Men vi er glad for å kunne tilby våre gjester å gå tørrfott fra bilen til hotellet.
Velkommen tilbake til oss ved neste anledning.

Mvh
Merete Imbsen, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2019

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Merete I, General Manager på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser