Men når det er sagt så var rommet ok. God seng og veldig korte dyner - kanskje bare en følelse fordi det var så kaldt på rommet.
OK skrivebord og tilkoblingsmuligheter. Godt lys hadde det vært om de hadde giddet å gi oss alle lyspærene.
Imponert over lunsjen. Den var god og rikholdig. Frokosten var nedtur. Vant til gode frokoster på Scandic, men her hadde de kalde egg, både de kokte og stekte. Og de hadde ikke bacon. Kunne også tenkt meg grovere brød, men for all del, de hadde en del...Rommet var iskaldt og vi fikk ikke opp temperaturen. Vel iskaldt - det var følelsen, så vi satte temperaturen på det høyeste mulige (24 grader), men ingenting skjedde. Vi kjøpte faktisk et digitalt termometer for å sjekke i løpet av de tre nettene vi var der og temperaturen kom aldri over 19 grader. Det er ingen varmekilder å sette seg ved siden av og få litt varme, så oppholdet var dårlig. La ut lapp til den som stelte rommet om problemet (og at det manglet lyspære i ei av lampene), men ingenting skjedde på tre dager. Det var et skjema for å rapportere feil, og det lå veldig synlig og den som stelte rommet hadde flyttet på det, men ikke gjort noe!!! Det vedkommende gjorde var å ta med seg de brukte glassene våre uten å gi oss noen nye. Renholdet, særlig gulvet, var også så som så.
Imponert over lunsjen. Den var god og rikholdig. Frokosten var nedtur. Vant til gode frokoster på Scandic, men her hadde de kalde egg, både de kokte og stekte. Og de hadde ikke bacon. Kunne også tenkt meg grovere brød, men for all del, de hadde en del halvgrove, gode brød. Og første dag var eggerøra helt himmelsk. Mer middels de neste to dagene.
Trivelige folk i resepsjonen.
Nydelig utsikt og hyggelig bartender i baren i 21. etasje.Mer
Vis mindre