Julie-Anne R
4,0 av 5 boblerAnmeldt 15. juni 2019via mobile enheter
Merete I, General ManagerScandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. juli 2019
Hei hei
Tusen takk for din hyggelige og positive tilbakemelding.
Velkommen tilbake!

6.0 km fra Scandic Lerkendal
Se flere hoteller i Trondheim
208213 av 910 anmeldelser
Anmeldt 13. juni 2019

Som mange andre allerede har sagt, så virket ikke ventilasjonsanlegget og rommet ble veldig varmt. Det var ingen stor interesse for å fikse det i resepsjonen, men noe motvillig sa hun tilslutt at hun skulle be vaktmester "se på det". Tror ikke det skjedde for det var like varmt neste natt.
Wifi fungerte ikke (har opplevd det på Scandic hoteller før) – dette var også en kjent sak hos de ansatte som sa de hadde gitt det opp.
Frokostsalen var full allerede kl 7 om morgenen begge dager, med mye kø og venting. Var ikke lett å få seg en kopp kaffe.
Også rart at de på nettsiden sin «reklamerer» for to restauranter, mens de i realiteten kun har en som er åpen på hverdager.

1  Takk, TrineW27
Merete I, General Manager på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2019

Hei Trine
Takk for din tilbakemelding.
Jeg er lei for at vi ikke levde opp til dine forventninger under oppholdet. Vi har dessverre ikke noe air condition på rommene våre, i likhet med de fleste hoteller og bygg i Norge.
Vårt ventilasjonsanlegg er et friskluftsanlegg som gjør det den kan for å holde en satt temperatur på rommene. Dessverre er det slik at i overgangs- perioder/vær så kan det bli litt varmt eller kaldt før bygget får justert seg. Jeg beklager at dette skapte ubehag.
Wifi'en vår virker helt fint igjen nå. Den hadde falt ut på to av våre etasjer, og trengte en teknikker og en restart.
Når det gjelder vårt spisetilbud, så har vi to restauranter. Restauranten i 2. etasje er åpen til frokost og lunsj og for middager til større grupper som har forhåndsbestilt, mens restauranten i 1. etasje har åpent fra ettermiddagen og utover kvelden. Derfor synes vi at vi trygt kan si at vi har to restauranter.
Jeg håper at dere koste dere under Trondheimsoppholdet, og vi håper selvfølgelig at vi får ta imot dere her igjen slik at vi kan gi dere et bedre inntrykk.
Mvh Merete Imbsen, Hotelldirektør

Anmeldt 11. juni 2019 via mobile enheter

Finn standardrom( kva skal ein med
Scandic friends?).f
Koselig enkelt rom.
Forferdeilig bråk av dører mot heisrom.
Frokosten var flott. Bra utvalg, og rask påfylling selv med
Mange tilstede. Imøtekommende frokostpersonale og i konferansedelen.

1  Takk, trondar

Hei
Takk for din tilbakemelding. Hyggelig å høre at vårt personal var imøtekommende og at du likte vår frokost. Når det gjelder dørene i etasjene, skal vi ta en overhaling på disse, slik at de lukkes litt "mykere". Takk for tipset.
Mvh
Merete Imbsen, Hotelldirektør

Anmeldt 10. juni 2019

Dette hotellet fungerte godt til mitt behov for en overnatting. Jeg ble møtt av en veldig hyggelig resepsjonist. Litt trangt og "innelukket" i korridorene. Bra rom, og fint at det var mulig å stille inn varmen. Minus for manglende kjøleskap på rommet.
God frokost.

• Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Tore S
Merete I, Daglig leder på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2019

Hei Tore
Takk for en fin tilbakemelding. Håper vi ser deg igjen hos oss mange flere ganger.
Ha en fin sommerkveld!

Mvh
Merete Imbsen, hotelldirektør

Anmeldt 4. juni 2019

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels

Anmeldt 30. mai 2019 via mobile enheter

Bodde her en wekend i forbindelse med ett arrangement , og beliggenhet er litt usentralt i forhold til sentrum. Men frokost og gallamiddag som ble servert er supert. Bra gjort å servere så god og varm biff til ca 400 gjestet👍

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, alfmagne

Hei Alfmagne
Takk for en fin tilbakemelding. Håper dere hadde et fint opphold alle sammen. Hjertelig velkommen tilbake.
Mvh Merete Imbsen, hotelldirektør