Beathe L
Anmeldelse av Scandic Lerkendal
5,0 av 5 boblerAnmeldt 30. jan. 2020via mobile enheter
Cristianipe, Housekeeping ManagerScandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. feb. 2020
Hei Beathe og tusen takk for din tilbakemelding etter ditt besøk hos oss. Hyggelig å høre at du var fornøyd med oppholdet. Håper vi sees snart.

2.3 km fra Scandic Lerkendal
Flyplasstransport
2.7 km fra Scandic Lerkendal
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldt 28. januar 2020

Vi er ikke tilfreds med at det ikke finnes ordentlig te på rommene på dette hotellet. Utvalget av kaffe er godt - for kaffedrikkere, men det hjelper ikke for tedrikkere. Det vi finner et et utvalg av røde og grønne infusjoner - blomsterstøv i poser, og det er ikke te. Te er en drikk av de tørka og fermenterte blandene av teplanen - form av svart te, f.eks. Twinings Earl Grey Tea. Pasjonerte tedrikkere drikker ikke rød eller grønn blomstersaft. Vi drikker svart te.

Takk, talbregt
Cristianipe, Housekeeping Manager på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. februar 2020

Hei og tusen takk for din tilbakemelding.
Vi beklager for at vi ikke hadde så mange utvalg av te.
Vi ser frem til at du skal bo hos oss igjen.

Anmeldt 22. januar 2020 via mobile enheter

Hotellet passer utmerket for gjester med bil. Enkel parkering nede i kjelleren eller utendørs mot betaling. Ligger litt utenfor sentrum, men det er kort vei til sentrum og du slipper støy. Rommene er alltid rene og fine, noe dog litt små. Hotellet fremstår moderne. Har bodd her mange ganger, og er stort sett fornøyd.
Negative: toalettet må være montert i feil høyde da det ble bygd, alt for høyt.
Små rom. Superior rom er litt større, men føles fortsatt trangt.
Mange lys i ganger og korridorer virker ikke eller bare blinker.

Takk, 18jimmyn
Cristianipe, Housekeeping Manager på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2020

Hei og tusen takk for din fine tilbakemelding. Vi setter stor pris på det du skrev om oss. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Anmeldt 20. januar 2020

Hotellet er rent og fint, til overraskende billig penge. God frokost. Fikk flyttet fram frokosten 30 minutter da det var mange gjester som skulle på samme arrangement søndag morgen. Litt dårlig merking i parkeringsgarasjen. Fikk se utsikten med 11-åring tross 20-årsgrense i 21. etasje (de under 20 fikk se, men ikke sitte i baren - ok deal).

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, LineK317_2020

Hei Line og tusen takk for din tilbakemelding og takk for at du valgte å bo hos oss. Jeg håper vi får mulighet til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 13. januar 2020 via mobile enheter

Er på forretningsreise og skal overnatte 3 netter. Fikk et enkeltrom som i og for seg er greit. Rommet ligger helt inntil heisen og dermed mye bråk. Fikk veldig dårlig søvn!! Spurte om jeg kunne få et annet rom, men fikk bare beskjed om at jeg kunne oppgradere til en annen plassering???
Jeg bestiller ikke dette hotellet neste gang jeg drar til Trondheim. Noe jeg er hver uke!

Takk, traveler-1639

Hei og takk for din tilbakemelding.
Jeg beklager at vi ikke levde helt opp til dine forventinger og tar med oss til kommentarer for å kunne forbedre oss. Håper vi likevel vil få muligheten til å vise oss fra en bedre side ved et senere opphold.

Anmeldt 6. januar 2020

Dato for oppholdet: desember 2019