fruKaren
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Cristianipe, Housekeeping ManagerScandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 10. mars 2020
Hei :)

Vi setter pris på din tilbakemelding og vil bringe den videre. Ønskder deg hjertelig velkommen tilbake til oss ved en annen anlending.

Romservice
6.0 km fra Scandic Lerkendal
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldt 2. mars 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Cristianipe, Housekeeping Manager på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2020

Anmeldt 2. mars 2020 via mobile enheter

Rommet var litt lite, men helt greit. Fin utsikt.
Når vi ankom hotellet manglet det små håndduker, men hadde fått store.
Vasken på badet var tett men i løpet av 5 min var det kommet folk opp på rommet og fikset det. Dusjhode kunne godt vært vasket litt ekstra, men det var god trykk og godt og varmt vann.
Det var lett å parkere, men syns det er synd at man ikke kan bo på ett hotell i Trondheim uten å betale for parkering.

Takk, kristinf389

Hei Kristin og takk for din tilbakemelding. Vi vil bringe den videre. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss ved en annen anledning.

Anmeldt 12. februar 2020

Hotellet ligger utenfor sentrum, men flybussen stopper rett utenfor døra og du kan gå til sentrum.
Vi fikk et bra rom, egentlig handicaprom, så det var kanskje ekstra stort. Men vi likte det godt, og i motsetning til sist vi var her, greide vi nå å regulere varmen.
Vi var på en konferanse på hotellet og betjeningen var meget profesjonelle og hjelpsomme. Imponerende hvordan de greide å servere lunsj til mer enn 600 personer.
Vi kjøpte dagens middag på bar/bistroen ved resepsjonen, og har aldri fått en dagens middag som var bedre. Stort pluss.

Romtips: As high up as possible
2  Takk, r0lvh
Cristianipe, Housekeeping Manager på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. februar 2020

Hei og takk for så fine tilbakemeldinger :)
Vi er glad i å høre at dere har hatt et fint oppholdt hos oss.
Håper vi kan sees snart igjen!

Anmeldt 30. januar 2020 via mobile enheter

Helt enkle fine rom. God standard. Rent og fint. Flott beliggenhet og god service . Hyggelige folk i resepsjonen. Spiste i restauranten og det var en nydelig opplevelse! Fantastisk biff! Terningkast 6.

Dato for oppholdet: januar 2020
Takk, beathel2020
Cristianipe, Housekeeping Manager på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. februar 2020

Hei Beathe og tusen takk for din tilbakemelding etter ditt besøk hos oss. Hyggelig å høre at du var fornøyd med oppholdet. Håper vi sees snart.

Anmeldt 28. januar 2020

Vi er ikke tilfreds med at det ikke finnes ordentlig te på rommene på dette hotellet. Utvalget av kaffe er godt - for kaffedrikkere, men det hjelper ikke for tedrikkere. Det vi finner et et utvalg av røde og grønne infusjoner - blomsterstøv i poser, og det er ikke te. Te er en drikk av de tørka og fermenterte blandene av teplanen - form av svart te, f.eks. Twinings Earl Grey Tea. Pasjonerte tedrikkere drikker ikke rød eller grønn blomstersaft. Vi drikker svart te.

Dato for oppholdet: januar 2020
Takk, talbregt

Hei og tusen takk for din tilbakemelding.
Vi beklager for at vi ikke hadde så mange utvalg av te.
Vi ser frem til at du skal bo hos oss igjen.