Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 125
Vis tilbud
Booking.com
USD 125
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 111
Vis tilbud
FindHotel
eDreamsUSD 125
Agoda.comUSD 129
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (792)
Filtrer anmeldelser
792 resultater
Vurdering fra reisende
179
281
201
96
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
179
281
201
96
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5560 av 792 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020

Dette besøket ble dessverre ikke som vi håpet! Første stopp på norgesferie 2020. Familie på 4. Rommene var rene og moderne men veldig små. Vi hadde booket «Superior» rom, men med 2 av sengeplassene som utfellbare køyesenger ble det knapt med gulvplass igjen.

Det største problemet her er imidlertid varmen på rommene. De er EKSTREMT varme, og det finnes ikke aircondition. Ett vindu kan settes i luftestilling, men det holder ikke. Det er umulig å få seg en god natts søvn i slik varme. Dette var en uke med forholdsvis kalde temperaturer ute (10-15 grader), kan ikke forestille meg hvordan dette vil være på en varm sommerdag!

For å toppe det hele - dusjer du rundt klokka 10 er det ikke varmt vann igjen, så når rommet er varmt, er i alle fall dusjen kald...

Under Covid-19 restriksjonene var det også begrensninger i bruk av heisene. Ventetid på 15-20 minutter for en ledig heis i frokostrushet må medberegnes. Utsikten i 21. etasje og lekerommet er også stengt ifbm. dette.

Parkering koster 250 kr. pr. døgn i parkeringshuset under hotellet. Det er ikke ladestasjoner til elbil i tilknytning til hotellet, nærmeste hurtiglader er ca. 5 min unna.

TL;DR: Ekstremt varme rom, dyr parkering, frustrerende få heiser, kald dusj. Finn et annet hotell.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, magnalexa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cristiani Peixoto, Guest Services / Front Office på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei og takk for at du deler din opplevelse med oss. Det hjelper oss å bli bedre på det vi gjør. Det var leit å høre at ventetiden på heisen ble litt lang, og vi beklager virkelig dette.
Håper du vil legge oppholdet ditt til oss ved neste Trondheimstur, slik at vi kan gi deg en bedre opplevesle.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Alle er på Norgesferie, så litt dyrt og lite utvalg mht til hoteller og rom. Ok rom, rent og moderne. God frokost til tross for coronarestriksjoner. Helt greit hotell for en natt. Det som var negativt var mye venting på heiser, vi ventet 15 min ved utsjekking.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, rolfn337
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cristiani Peixoto, Guest Services / Front Office på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi tar med oss videre din tilbakemelding angående heisene.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet var fullbooket... Frokost i puljer, folk måtte sitte tett og stå tett i kø. Heis uteble....og folk må påberegne timevis på å heletatt få hentet sakene på rommet. etter frokost. Forferdelig opphold!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, ennajk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cristiani Peixoto, Guest Services / Front Office på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei og takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss her på Tripadvisor. Vi setter utrolig pris på det.
Ønsker dere velkommen tilbake neste gang dere besøker Trondheim.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Vi sov her ei natt ifbm ferien og hotellet var fint og hyggelig betjening. Vi hadde et familierom med dobbeltseng og køyeseng, og dette fungerte fint. Rommet var for varmt! Vinduet kunne kun stå i luftestilling noe som går på sikkertheten og det er greit men termostaten stod på 16 grader. Det fungerte ikke! Hotellet har kun et fåtall gratisparkeringer men den på fremsiden kostet 295kr pr døgn. Ta dette i betraktning ved valg av hotell. Vi velget et annet neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, kubjelle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cristiani Peixoto, Guest Services / Front Office på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Takk for din tilbakemelding. Vi håper vi kan ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Fortsatt god sommer :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser