Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 114
TripadvisorUSD 114
Hotels.com
FindHotel
CheapTicketsUSD 114
HurbUSD 132
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (769)
Filtrer anmeldelser
769 resultater
Vurdering fra reisende
177
279
192
88
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
177
279
192
88
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3338 av 769 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 29. juli 2020

Alltid praktisk å komme til Lerkendal. Kort og grei adkomst til hele byen. Rent og hyggelig alle steder på hotellet. Mangler ei pute til i senga.
Hvor ble det av smittevernet under frokosten? Alt for mange og trangt rundt buffé. Andre dag kuttet vi ut å gå ned.
Parkering koster for mye. 200 pr døgn/natt klarer seg.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Einamal2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cristiani Peixoto, Guest Services / Front Office på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei og takk for din tilbakemelding!
Det setter vi stor pris på.
Ønsker dere velkommen tilbake neste gang dere besøker Trondheim!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

På første stopp, Trondheim på Norgesferie 2020, så ble overnattingene på to døgn på Scandic Lerkendal. Flott og høyt hotell. Utsikt rett mot Lerkendal stadion, bare synd det ikke er kamp!

Rommene er fine og moderne, vi leide et standard rom og et standard single. Begge rom var fine. Manglet håndklær på det ene, men de i resepsjonen var hyggelige og ga oss dette med en gang og beklaget.

De ansatte på hotellet er enestående og flinke!

Frokost systemet er både og, det kunne vært mye bedre med tanke på at ansatte hadde vært flinkere til å minne folk på 1 meters avstand! Her var det nærmest stryk. Ble nærmest stressa av å finne mat, for du hadde en som pustet deg i nakken nesten uansett hvor du stod.

Utvalget var bra til å være «korona tilpasset» Hvis jeg skal til Trondheim igjen, vil jeg nok uten tvil ta Scandic Lerkendal igjen!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Smile F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cristiani Peixoto, Guest Services / Front Office på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei og takk for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss her på Tripadvisor.
Ønskder dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Dette besøket ble dessverre ikke som vi håpet! Første stopp på norgesferie 2020. Familie på 4. Rommene var rene og moderne men veldig små. Vi hadde booket «Superior» rom, men med 2 av sengeplassene som utfellbare køyesenger ble det knapt med gulvplass igjen.

Det største problemet her er imidlertid varmen på rommene. De er EKSTREMT varme, og det finnes ikke aircondition. Ett vindu kan settes i luftestilling, men det holder ikke. Det er umulig å få seg en god natts søvn i slik varme. Dette var en uke med forholdsvis kalde temperaturer ute (10-15 grader), kan ikke forestille meg hvordan dette vil være på en varm sommerdag!

For å toppe det hele - dusjer du rundt klokka 10 er det ikke varmt vann igjen, så når rommet er varmt, er i alle fall dusjen kald...

Under Covid-19 restriksjonene var det også begrensninger i bruk av heisene. Ventetid på 15-20 minutter for en ledig heis i frokostrushet må medberegnes. Utsikten i 21. etasje og lekerommet er også stengt ifbm. dette.

Parkering koster 250 kr. pr. døgn i parkeringshuset under hotellet. Det er ikke ladestasjoner til elbil i tilknytning til hotellet, nærmeste hurtiglader er ca. 5 min unna.

TL;DR: Ekstremt varme rom, dyr parkering, frustrerende få heiser, kald dusj. Finn et annet hotell.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, magnalexa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cristiani Peixoto, Guest Services / Front Office på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei og takk for at du deler din opplevelse med oss. Det hjelper oss å bli bedre på det vi gjør. Det var leit å høre at ventetiden på heisen ble litt lang, og vi beklager virkelig dette.
Håper du vil legge oppholdet ditt til oss ved neste Trondheimstur, slik at vi kan gi deg en bedre opplevesle.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Alle er på Norgesferie, så litt dyrt og lite utvalg mht til hoteller og rom. Ok rom, rent og moderne. God frokost til tross for coronarestriksjoner. Helt greit hotell for en natt. Det som var negativt var mye venting på heiser, vi ventet 15 min ved utsjekking.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, rolfn337
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cristiani Peixoto, Guest Services / Front Office på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi tar med oss videre din tilbakemelding angående heisene.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser