Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 128
Vis tilbud
Booking.com
USD 128
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 105
Vis tilbud
Hotels.comUSD 128
FindHotelUSD 127
PricelineUSD 121
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (792)
Filtrer anmeldelser
792 resultater
Vurdering fra reisende
179
281
201
96
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
179
281
201
96
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5055 av 792 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 3. august 2020

Ble møtt av et meget hyggelig personale. De var blide, hyggelige og forekommende. Hotellet var rent og innbydende. Rene og ryddige fellesarealer. Bestilte bord i restauranten, og med så god mat ble det til at vi bestilte bord til neste kveld. Helt topp. Vi hadde et supert opphold. Kommer tilbake til dette hotellet neste gang vi er i byen

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 53kalle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cristiani Peixoto, Guest Services / Front Office på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Tusen hjertelig takk for din hyggelige tilbakemelding. Ønsker dere velkommen tilbake neste gang dere besøker Trondheim :)

God sommer !

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 29. juli 2020

Alltid praktisk å komme til Lerkendal. Kort og grei adkomst til hele byen. Rent og hyggelig alle steder på hotellet. Mangler ei pute til i senga.
Hvor ble det av smittevernet under frokosten? Alt for mange og trangt rundt buffé. Andre dag kuttet vi ut å gå ned.
Parkering koster for mye. 200 pr døgn/natt klarer seg.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Einamal2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cristiani Peixoto, Guest Services / Front Office på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei og takk for din tilbakemelding!
Det setter vi stor pris på.
Ønsker dere velkommen tilbake neste gang dere besøker Trondheim!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

På første stopp, Trondheim på Norgesferie 2020, så ble overnattingene på to døgn på Scandic Lerkendal. Flott og høyt hotell. Utsikt rett mot Lerkendal stadion, bare synd det ikke er kamp!

Rommene er fine og moderne, vi leide et standard rom og et standard single. Begge rom var fine. Manglet håndklær på det ene, men de i resepsjonen var hyggelige og ga oss dette med en gang og beklaget.

De ansatte på hotellet er enestående og flinke!

Frokost systemet er både og, det kunne vært mye bedre med tanke på at ansatte hadde vært flinkere til å minne folk på 1 meters avstand! Her var det nærmest stryk. Ble nærmest stressa av å finne mat, for du hadde en som pustet deg i nakken nesten uansett hvor du stod.

Utvalget var bra til å være «korona tilpasset» Hvis jeg skal til Trondheim igjen, vil jeg nok uten tvil ta Scandic Lerkendal igjen!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Smile F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cristiani Peixoto, Guest Services / Front Office på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei og takk for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss her på Tripadvisor.
Ønskder dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser