Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 213
Vis tilbud
Travelocity
Agoda.com
USD 176
Vis tilbud
Booking.comUSD 213
ScandicHotels.comUSD 212
Hotels.comUSD 213
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (794)
Filtrer anmeldelser
794 resultater
Vurdering fra reisende
179
281
201
97
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
179
281
201
97
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4550 av 794 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 13. august 2020

Enkel overnatting (med hund) skulle gjennomføres med en venninne. Ble skuffet i det jeg åpnet døren og ble møtt av flekker av urin på vegger og dårlig renhold.

Vi ble flyttet til naborommet som var hakket bedre. Men fortsatt godt slitt og ikke topp vasket.

Dette går nok ikke bare på hotellet, men også de som har bodd tidligere med hund.

God frokost og bra service når vi ga beskjed. Totalt sett hadde jeg valgt annet hotell med hund.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Marte L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

På hjemtur fra Nord-Norge passer det oss ypperlig å ta en overnatting i Trondheim. Vi fikk et flott hotellrom med dobbeltseng og to køyesenger for oss to voksne og to barn. Frokosten er veldig variert og innholdsrik. Helt super på de Scandic hotellene vi har vært innom i sommer. Hyggelige ansatte og bra med parkerings-muligheter rundt hotellet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tam662019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 10. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vis flere anmeldelser