Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 129
Vis tilbud
Booking.com
USD 129
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 126
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 130
Hotels.comUSD 129
PricelineUSD 129
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (826)
Filtrer anmeldelser
826 resultater
Vurdering fra reisende
185
284
214
102
41
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
185
284
214
102
41
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4348 av 826 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2021

Hadde 3 netter her i 11.etg. Komfortabelt rom, men vi savnet ekstra puter i sengen og minibar. Renholdet på rommet/badet ved innsjekk var ikke godt nok! Sengen var god og rommet hadde både laminat/parkett, safe, stor vegghengt tv og strykejern/-brett.
Fikk allergirom som ønsket ifm booking, dog det var en del støv på rommet.

Her må trappetrim påregnes. Det er 4 heiser, men med fullbooket hotell av 397 rom fordelt på 21 etg sier det seg selv at dette fort blir kaotisk, særlig ifm frokost. Er en vond til bens eller har andre utfordringer må en be om rom i nedre etg. Trappetårnet har svært dårlig ventilasjon. For min egen del var det perfekt, daglig trappetrim (kveldstid) fra 1.-21. etg.

Frokosten var kaotisk! Verste vi noen gang har opplevd. Dette selv om det er avsatt et viss ant bonger til hver "seating". Det er dog lite mangler i utvalget, dog jeg savnet couscousgryten og falafler som flere Scandic-hoteller tilbyr. De har litt å gå på for veganere.

Hunder er tillatt på dette hotellet. Møtte koselig nok på hunder hele tiden.

Hotellets plassering er supert for de av oss som liker å bruke bena. En går til sentrum på ca 15-20 min - velg veien ovenfor hovedveien, lite støy og mer å se på.
Vi brukte ikke bilen ila oppholdet, kun bena. Opplevde byen helt uten kollektiv trafikk.

Trekker litt ned at det ikke var opplyst at 21.etg var stengt ifm covid-19. Resepsjonisten vi pratet med da vi først tok turen opp til toppen og møtte en låst dør, nevnte åpningstiden til oss. Da vi gjorde et nytt forsøk og igjen kontaktet resepsjonen fikk vi opplyst at det hadde vært stengt siden starten av pandemien.

Parkering er dyrt i Trondheim. Det gis ei heller reduksjon for elbil. Rimeligste alternativ er kommunal parkering i området rundt hotellet.

Vi kommer gjerne igjen, særlig om vi skal på fotballkamp ettersom hotellet ligger på Lerkendal Stadion.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, HegeH993
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Cristiani Peixoto, Guest Services / Front Office på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021

Hei og tusen takk for din tilbakemelding :)Det setter vi stor pris på. Håper dere besøker oss igjen slik at vi kan vise oss fra en bedre side.
Fortsatt god sommer :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Cristiani Peixoto, Guest Services / Front Office på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 25. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Cristiani Peixoto, Guest Services / Front Office på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 19. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Cristiani Peixoto, Guest Services / Front Office på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 18. juli 2021

Dette hotellet har det du trenger innenfor en kort avstand. Frokosten er god og servicen helt grei, men…

… hvis du trenger heisen (21 etasjer totalt) må du påregne minst 10 minutters ventetid før det kommer en ledig heis, totalt var det 4 stk. Frokosten var greit organisert, men føltes trangt i rushen (som var hele tiden). Du får velge en tid å spise frokost på, som ikke var opplyst i bestillingen. Noen piler på gulvet i frokostsalen hadde hjulpet, samt informasjon om at man tar en ny tallerken når man forsyner seg mer, da det ikke er alle som har buffetetiketten på plass.

På rommet er det ikke klesskap eller kjøleskap, og dusjen holder ikke jevn temperatur. Rengjøringen var middels, da det virket som det eneste som ble gjort var å skifte søppelposer og håndklær (ble søplete på gulvet etterhvert).

Hvis du trenger balsam må dette medbringes, da sjampoen på hotellet tørket ut håret mitt.

Totalt et helt greit opphold for to voksne.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Aida K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Cristiani Peixoto, Guest Services / Front Office på Scandic Lerkendal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2021

Hei og takk for din tilbakemelding som betyr utrolig mye for oss. Jeg håper vi kan ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

God sommer :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser