Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dette var godt!”
Anmeldelse av Sushime

Sushime
Vurdert som nr. 25 av 284 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Sushi
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Sushime serverer tradisjonell sushi fra det beste av det japanske kjøkkenet, i tillegg til kreativ moderne sushi. Sammen med vår hjemmelagde soyasaus som passer perfekt til sushi, serverer sushikokken vår en smaksopplevelse man lett blir glad i.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Et artig lite sted som ikke innbyr til en helaften, men du verden så godt det var.
Vi spiste bare maki og de har mange smakfulle varianter, f.eks. flambert laks som jeg aldri har smakt før. Supert spør du meg!

Litt nedtur at de bare hadde en portugisisk hvitvin i glass, det er tørr riesling som gjelder når det handler om sushi.

Kommer brått tilbake.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Eddie_S57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (182)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 182 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Maten er god og delikat presentert, samt at prisene er greie. God service.
Selv om stilen i lokalet er litt glorete er det fin atmosfære og mitt førstevalg for sushi i byen☺️

Dato for besøk: november 2018
Takk, Extraordinary779185
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018

Lokalet er ikke så veldig koselig, men de har nydelig take away som anbefales på det varmeste. Helt greie priser.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Miriam K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Prøvd sushime spesial et par ganger. Godt utvalg og nok mat. De beste bitene noe av den beste shushien en middels sushispisende har smakt. Dyrt, men helt verdt det.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, aoals
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Jeg velger å dele opp anmeldelsen;

Vi spiste et greit utvalg av sushi og carpaccio. Carpaccio av laks, kveite og havabbor. Meget delikat og god! Disse anbefales. Spesielt likte jeg havabboren, som ble servert med en jalapeñosaus. Denne vrien løftet retten. Vi spiste i tillegg et godt utvalg av nigiri og maki. Alle var fint anrettet, smaken var topp, men litt for mye chilimajones på enkelte av makiene etter min smak. Men alt i alt, godt fornøyd.

Betjeningen var veldig imøtekommende og hyggelige.

Lokalet var veldig kjedelig. Her må de gjøre en innsats for å løfte opplevelsen, da vil dette kunne bli et ypperlig restaurantalternativ i Trondheim med sentral beliggenhet.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, OlaDiger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sushime, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Sushime? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din