Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 16:00 - 00:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Den Gode Nabo- en lykkepille av en pub

Den Gode Nabo-en lykkepille av en pub. Uansett når du kommer, blir du møtt av trivelig personale... les mer

Anmeldt 5 uker siden
annjorids2021
Et #Må# sted

Absolutt verdt et besøk, og at Må sted for alle som er glade i øl. Personell med god kunnskap om... les mer

Anmeldt 25. september 2020
bjoaa
,
Kreta, Hellas
via mobile enheter
Les alle 72 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Trondheim
Alternativ Trondheim
53 anmeldelser
fra USD 67,50
Mer informasjon
fra USD 42,37
Mer informasjon
Slegding og trikketur
2 anmeldelser
fra USD 54,79
Mer informasjon
Trondheim bytur
16 anmeldelser
fra USD 62,31
Mer informasjon
Anmeldelser (72)
Filtrer anmeldelser
72 resultater
Vurdering fra reisende
46
20
3
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
46
20
3
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 72 anmeldelser
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Var innom for en liten matbit og noe godt i glasset. Stort utvalg i glutenfritt øl, og fikk en fantastisk god glutenfri IPA. Kjempegod Nachos. Flott beliggenhet ved Nidelven. Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 277arnee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

I love it!!! Flott bar, flotte folk!!
Alt er veldig skeivt og herlig, men det er en del av sjarmen! :) masse bra øl på tapp og flotte bartendere.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, 43julien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2020 via mobile enheter

Koselig brun pub med imøtekommende betjening. Flott uteservering, hvis du klarer å få deg et bord der. Dessverre, for denne single mannen, er klientellet ca 90% menn.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, ErnstL5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2020 via mobile enheter

Alltid husrom og godt øl. Byens beste utvalg av øl fra tapp. Når sortimentet er så stort er det fint at de selger det i 0,2 liters glass, så får man smakt flest mulig sorter på en kveld.

Dato for opplevelse: februar 2020
2  Takk, andersk484
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2020

Jeg og en kompis som begge brygger øl selv stakk innom for en liten ølsmaking. Vi fikk 0,2l glass av fire ølsorter som alle fire var meget gode. Anbefaler å smake på noen av øltypene som utfordrer smaksløkene, forslag Imperial Stout. Hyggelig personale som gjerne slo av en ølprat. Vi kommer tilbake:-)

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, fiolv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser