Chi Tao Thomas N
5,0 av 5 boblerAnmeldt 26. aug. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2024
Romtips: Få plass lenger ned mot vannet for å unngå mest støy fra toget.
15.0 km fra Storsand Gård Camping
Hotell St. Olav
15.9 km fra Storsand Gård Camping
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldt 19. juli 2024 via mobile enheter

Nydelig område med fin badestrand og sjøutsikt. Vi bodde i de minste hyttene og de hadde det vi trengte. Tynne, slitne madrasser. Grei, liten kjøkkenkrok. Fin uteplass utenfor hytten til å nyte morgenkaffen på. Serviceanlegget var fint og velholdt. Litt trekk for dobåser, liker best lukkede toalettavlukker. Oppvask forgår utenfor servicehuset, dette er upraktisk i dårlig vær.

Dato for oppholdet: juli 2024
Takk, Snoopy7852
Anmeldt 30. juni 2024

Svinedyrt og ikke verd pengene. Vi betalte 520kr for en bobilplass som lå utenfor området, i en asfaltert Bakke der tømmestasjonen lå. Turens absolutt dyreste plass så langt, og vi har aldri stått så dårlig noengang siden plassen i praksis er en skråning som ikke bare heller nedover men også innover mot midten. I tillegg til Ågerpris måtte vi betale 15 kroner for 4 minutter varmt vann, altså 30 kroner for en dusj (for oss som har hår.. menn med crewcut må gjerne dusje på 4 minutter, men for de fleste damer er det en umulighet).
Positivt; god wifi overalt, fine toaletter, ok gatekjøkken. Men kommer ikke tilbake - dette er IKKE verd pengene.

Dato for oppholdet: juni 2024
Takk, annemhe
Anmeldt 28. juli 2023

Hvis du ønsker en ferie med lite søvn og mye støy så er dette plassen .. du har togtrafikken klin inntil på endel av området å det rister i biler og vogner itillegg så har du flytrafikken rett over hode fra Værnes 👍 å betale lik pris (490.- ) for dette rabalderet som de med plass litt lenger vekk og med sjøutsikt er elendig å skal du itillegg ha deg en dusj så må du jaggu betale ekstra for den .
Med denne overnattingen får du også ett grinete personal.
Merkelig at ikke sånt blir forklart på nettsiden 😫🙈

Romtips: Hold deg vekk hvis du vil ha ro trivsel.
Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, Passenger29553635441
Anmeldt 8. juni 2023 via mobile enheter

Anmelder hytta til 3, men får 4 for fine omgivelser, nyslått gress og div. . Dårlig lukt inne i hytten og ingen gardin på badet som gir innsyn. Dyrt i forhold til standard
Hyggelig betjening i resepsjonen og kjekt gatekjøkken som har åpent til kl. 2200

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, Camper68534129858
Anmeldt 31. august 2022 via mobile enheter

Vi reiste dit en natt i en hytte med fjordutsikt, nydelig område dette her. Nede ved vannet for å bade, se på solnedgang.
Hytten er veldig praktisk, soverom ( eneste som var litt minus er at madrassen er litt hard å sove på) men vi klarte å sove fint gjennom natten.
Man har sanitæranlegg veldig nærme hyttene.
Vi kunne gjerne komme tilbake hit en dag. Annbefales

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, 1990nina2021